Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.3.2018

Vahvista keskivartaloa tehokkaasti kotonaViikonloppuaamut ovat täällä alkaneet treenillä ja perjantain lepopäivän jälkeen suorastaan odotin lauantaiaamua. Se, että liikkumisen kanssa pääsee tälle tasolle, että on suorastaan hinku liikkumaan, ottaa oman aikansa. Olen kyllä aina ollut kieltämättä ihan urheiluhullu ja lähtenyt innolla liikkumaan. Se hyvä olo mikä liikunnasta tulee on niin koukuttava. Ja kun on oikein huono päivä, on liikunta paras keino nollata pää. Mutta. Alussa pitää vain lähteä, vaikka se olisikn tahmeaa. Jossain vaiheessa siitä muodostuu tapa ja lopulta odotat suorastaan treenejä!

Mietin, etsin ja testaan jatkuvasti erilaisia liikkeitä, jotta voin pitää niin asiakkaiden kuin omatkin treenit monipuolisina ja nousujohteisina. Tämän viikon  treenissä tein mm. tätä polven ojennusta ja lonkan ojennusta tasapainolaudalla. Koittakaa. Ihana liike!
Toinen liikkeistä, jonka haluan ehdottomasti jakaa teidän kanssanne, oli pystypunnerrus käsipainoilla. Sen voit tehdä jumppapallolla yhdistettynä istumaannousuun, voit seisoa tasapainolaudalla, voit seistä lattialla tai olla polviseisonnassa pallon päällä. Ihana liike, etenkin istumaannousuun yhdistettynä. Ja molemmat näistä liikkeistä ovat helppoja tehdä myös kotona. Jos et omista tasapainolautaa, koita seistä tyynyn päällä!

Jos haluat saada päivittäin treenivinkkejä, kannattaa laittaa Sports Lady seurantaan niin Facessa kuin Instassakin. Niissä jaan päivittäin treenivideoita ja vinkkejä harjoitteluun! Edellisessä postaukssa oli ohjeet kuinka laittaa Personal Trainer Hanna Antti-Poika -Facebook sivu "See first" listalle, näin ei tarvitse mennä aina erikseen katsomaan esim. blogipostauksia, jotka eivät orgaanisina jakeluina enää tupsahda uutisvirtaasi kuten ennen. Kannattaa tietysti päivittäin käydä kurkkaamassa mitä sivuilla tapahtuu, näin saat kaikki treenivinkit ja ohjeet itsellesi.

Some muuttuu jatkuvasti kun tiedon määrä kasvaa. Yrittäjän on pysyttävä kärryillä muutoksessa. Voittajia ovatkin ne (yrittäjät) jotka osaavat sopeuttaa toimintansa aina muutosten tullessa. Hanskoja ei kannata missään nimessä lyödä tiskiin facebookin kanssa vaan nähdä tämä algoritmimuutos enemmänkin mahdollisuutena. Niin kuin mikä tahansa haasteellinen tilanne elämässä.

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille <3

Xo
Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti