Sports Lady®

Sports Lady®

16.5.2018

Good vibes


Viikko on taas pitkällä ja täällä alkaa sisätunnit vähitellen loppua. Ohjauksetkin ovat siirtyneet tällä viikolla jo ulos PT-asiakkaiden kanssa. On kyllä niin ihanaa treenata ulkona. Se on kuitenkin niin erilaista ja eri tavalla energisoivaa kuin sisällä treenaaminen. Omat treenit olen tehnyt kyllä sisällä. Menen salille kukonlaulun aikaan ennen työpäivän aloitusta. Viikonloput sitten lepään.


Tällä viikolla lehdissä (mm. Aamulehti, Satakunnan Kansa, Turun Sanomat, Ilkka, Hämeen Sanomat ja 6 muuta Lännen Median julkaisua) on ollut haastatteluni sekä juttua pallon kanssa treenaamisesta. Olen tosi onnellinen tästä jutusta ja on ihana päästä aina kertomaan hyvinvoinnista ja omista metodeista eteenpäin. Kiitos vielä toimittajalle, joka hienosti nappasi meidän jutusteluhetkestä juuri sen mitä halusin sanoa. 

Treenaamisessa iso juttu on myös itsensä ylittäminen ja ne onnistumisen fiilikset. Esimerkiksi tänään porrastreeneissä sain houkuteltua kaikki hyppimään portaita, vaikka se viime viikolla ei ollut ollenkaan niin itsestäänselvä juttu. Mutta jengi hyppi ja meni hienosti! Ja miten hyvät fiilikset siitä tulee. Eräs PT-asiakas taas heitteli rohkeasti kuulaa tällä viikolla ja paljastui ihan luonnonlahjakkuudeksi flippien (eli kuulan pyöräytysten ilmassa) tekemisessä. Toisella PT-asiakkaalla taas kunto on kasvanut kohisten ja liikkuvuus parantunut. Tämä tammikuussa aloittanut treenattava on muuten pudottanut 17 kiloa, eikä päivääkään ole käyty salilla treenaamassa. Treenit on tapahtuneet kotona ja ruokavaliota noudatettu 100 %. Niin se menee, painonpudotus ei ole helppoa mutta kuitenkin tosi yksinkertaista. 

Onnistumiset ja hyvä fiilis on liikkumisessa parasta. Sitten sitä jaksaa tehdäkin taas! 

Töiden lisäksi arki on melkoista ruokien valmistelua. Mehuja varten on pilkottava vihannekset. Prässistä ei mene läpi isot palat, vaan siihen on ainekset silputtava hyvin pieneksikin. Tai eihän niitä pakko ole pilkkoa, mutta rakastan mehuja. Saatan juoda parikin päivässä ja teen ne samalla kertaa jotta säästyn koneen pesemiseltä kahteen kertaan. 






Ruuat teen kaikki itse ja käytän tuoreita kasviksia, joten valmisteluun menee aikaa siihenkin. Lapselle teen toisenlaiset ruuat, hänelle ei nämä äidin kasvisvoittoiset mössöt uppoa. Itse olen siirtynyt tosi paljon kasvispainotteisempaan ruokaan. Olen selkeästi vähentänyt proteiinin saantia eläinperäisistä aineksista. Tuntuu tosi hyvälle. 



Ja nyt marjojen tullessa on aivan ihanaa taas saada tuoreita mansikoita ja mustikoita aamupalalla. Vielä niitä kotimaisia odotellen :)



Nyt kone kiinni ja hyvillä fiiliksillä unten maille. Oli ihana työpäivä ja saa olla niin kiitollinen näistä keleistä, ulkotreeneistä ja mun ihanista asiakkaista. 

Tällä viikolla muuten vietetään "Maksaviikkoa". Kurkkaa täältä mun taannoinen postaus kehon puhdistamisesta ja maksan hyvinvoinnista. 

2 kommenttia:

  1. Minulle nämä säät ovat tuonneet lisää salaatteja elämään. Tällä viikolla on jo 3 salaattilounasta takana. Iltaisin on ihana tehdä smoothieita ja niistä tykkää onneksi koko perhe.
    Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua sinulle Hanna <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä lämmin keli vaan vaikuttaa että tekee enemmän mieli salaatteja ja smootheja. Ihanaa viikonloppua Outi <3

    VastaaPoista