Sports Lady®

Sports Lady®

21.5.2018

Kahvakuulatunti ulkona


Nyt on Kumpulan ulkokausi käynnistetty. Tänä vuonna kausi aloitettiin sunnuntaina ilmaistunnilla, ja paikalle saapuikin mukavasti porukkaa. Mukana oli nykyisiä tuntilaisia, oli tuntilaisiani vuosien takaa (olen ensimmäisen kahvakuulatuntini vetänyt Intianpuistossa 2010), oli ystäviä, työkavereita "edellisestä elämästä" eli Pörssin ajoilta, oli uusia kasvoja, oli tuntilaisten lapsia. Ennen kaikkea oli ihan mahtava porukka! Ja ihana oli nähdä teitä kaikkia! Kiitos kun tulitte.






Monelle ulkokuulailu on helppo tapa treenata. Vieressä kun on leikkipuisto, jossa lapset viihtyvät. Kun äidit pääsevät kuntoilemaan, lapsilla on kivaa aikaa leikkiä kavereiden kanssa puistossa sillä välin. Tätä olen aina jaksanut korostaa, tunneille ovat tervetulleita myös lapset mukaan. Sitä paitsi vanhempien liikunnallinen elämä muodostuu lapsille hyväksi esimerkiksi ja mikäs sen parempi esikuva kuin oma äiti tai isä joka pitää itsestään huolta ja liikkuu. Itselle nostaa myös tunneilla aina hymyn huulille, kun lapset omassa porukassaan "osallistuvat" (eilenkin tuolla kukkulan huipulla) tunnille matkimalla liikkeitä joita me aikuiset tunnilla teemme. 



Kahdeksan vuotta olen kahvakuulatunteja vetänyt ja on se pakko myöntää, että into vain kasvaa tätä hommaa tehdessä. Ulkona kuulailu on niin hauskaa ja kivaa ja samalla todella tehokasta. Minustahan ei ikinä pitänyt tulla "ryhmäliikuntaohjaajaa", mutta toisin kävi kun löysin kahvakuulan silloin aikoinaan. Kahvakuulan lisäksi tuntivalkoimaan ovat vuosien varrella tulleet myös toiminnallisen treenin tunnit, Pilates ja dynaaminen syvävenyttely (kun suoritin Method Putkisto ja MP pilates ohjaajakoulutukset). Tunnit ovat yksi iso osa viikottaista työtäni Personal Trainer -ohjausten lisäksi. Mutta nyt sporttaillaan ulkona. 

Jos haluat vielä mukaan, niin:

Sunnuntaina alkaa Kumpulan varsinaiset kesätunnit ja ensi viikolla keskiviikkona aloitetaan tunnit myös Hietsussa!

Katso lisää tuntitarjonnasta www.anttipoika.com/tunnit

Kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos Eevalle kuvista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti