Sports Lady®

Sports Lady®

2.5.2018

Portaat portaat



Vapun jälkeen on elämää ja olipa ihana palata taas työntouhuun! Fillarikin on nyt huollettu ja tänään alkoivat odotetut Herttoniemen "kidutusportaiden" kesätreenit. Näin vehreää ei vielä ole, mutta ei siihenkään kauaa enää mene. Ryhmä on täynnä ja koutsi on aivan intoa täynnä. Tänään on myös ensimmäinen päivä kun talven jälkeen korkkasin pyöräilykauden! Siitäkin olen tosi fiiliksissä. 



Portaissa voi tehdä todella monipuolista treeniä ja itse olen fanittanut porrastreenejä jo vuodet. Koska en enää juokse, saa portaissa tehtyä todella hyvän ja hikisen treenin joka vastaa täysin jouksulenkkiä. Portaissa tehtävään treeniin yhdistän aina oman kehon painolla tehtäviä harjoitteita. Ja portaisiin menen pyörällä ja pyöräilen kotiin. Siinä tulee jo kunnon treeni.



Tänään olikin tarjolla hikisen hauskat treenit. Aurinkokin pilkahti ja kylmä ei varmasti ollut kenelläkään. 

Perjantaina tulee blogiin kauan tekeillä ollut toivepostaus "Kuinka olen muuttanut harjoitteluani". Siinä kerron miksi olen vaihtanut harjoitteluni perinteisestä salitreenistä johonkin muuhun. Mitä kannattaa tehdä jotta saat vetreämmän ja vahvemman kehon? Ja miksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti