Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.5.2018

Yhden loppu on toisen alku


Käytiin eilen ystävän kanssa Kuusijärvellä uimassa. Vesi oli jo 16 asteista. Pari viikkoa sitten se oli vielä 8. Kesä alkaa selvästi tulla ja järvessä pystyi jo hyvin uimaan vaikka kuinka pitkään. Tulee kylmää vettä kyllä ikävä, mutta toisaalta tilalle tulee sitten kaikkea muuta kivaa. Avantouinti on pitkään ollut mun ainoa "harrastus". Järvellä mieli lepää ja ajatukset irroittautuu töistä. Niin kuin eilenkin.


No tilalle tulee sitten vesijuoksua ja uintia Kumpulassa, joka aukeaa ensi sunnuntaina. Se on vähän kuin meidän kesämökki. Siellä me ollaan aina kesäisin. 

Toinen ihana juttu mikä tulee myös, on golf. Mun toinen harrastus. Ostin tänä kesänä pelioikeuden Tuusula Golfiin. Sain sen edullisesti, laitoin ilmoituksen golfpörssiin ja mikä onni: tuli se yksi puhelu ja herra toisessa päässä halusi vuokrata osakkeensa siihen hintaan kuin tarjosin. Viime vuonna mulla ei ollut pelioikeutta vielä minnekään, aloitin vasta heinäkuussa. Pelasin siellä sun täällä, mutta eniten Tuusulassa. Siitä tykkään kovasti ja sen vuoksi päädyin tänä kesänä sinne. Matka sujuu kotoa sinne näppärästi ja kenttä on tosi kiva ja ihmiset siellä myös. Rento meininki. 
Pelasin viime viikolla ensimmäisen kierroksen tällä kaudella. Alla oli viikon työt ja treenit, enkä ymmärrä miksi olin aamullakin treenaamassa ennen kierrosta. Olin tosi katki. Oli kylmää ja märkää. Eikä ollut "golfsämpylää" mukana, vaan terveellistä evästä. Big mistake. Terveellisesti voi syödä muuten, mutta golfbagiin pitää laittaa juustosämpylä. Muuten ei pelistä tule mitään. Ja kaiken lisäksi kierros kolmen herran kanssa kesti 4,5 tuntia. Mä kun käyn aina yksin pelaamassa, joten en aina tiedä ikinä keitä saan pelikavereiksi ja toiset saattaa olla sitten hitaampia kuin toiset. Tietysti ihmisten nimet oppii ja tiiaikaa varatessa voi hieman katsoa keitä on missäkin lähdössä jo varauksen tehneenä.. 
Kauden aloitus ei ollut hääppöinen, mutta peliseura oli oikein mukavaa kyllä. Mutta tänään taas oli ihanaa! Mulla alkoi työt vasta yhdeltä ja varasin tiiajan heti kahdeksaksi aamulla. Aurinko paistoi ja greenit oli hyvässä kunnossa ja pelikin sujui joutuisammin. Ja käytössä oli uusi hybridi, jonka hankin viime syksyn golfmatkalta saadulla lahjakortilla. Ja vielä oli se herkullinen sämpyläkin eväänä. Pelikaverit pelasivat vain 9 reikää ja itse jatkoin loppuun asti yksin. Enhän mä muuten näitä kuviakaan olisi siellä kentällä varmaan kehdannut napsia :D
Golf on ihanaa ja todella tehokasta liikuntaa. Sanokoon kuka mitä sanoo. Mun mielestä se on liikuntamuotona aliarvostettu. Siinä saa hyvää peruskuntoliikuntaa ja raitista ilmaa. Ja kun golf motivoi liikkumaan, eivät ihmiset jää kotiin makaamaan pienen krempan tullessa. Kentällä on kuullut mitä erilaisempia juttuja siitä, miten on tullut loukkaantumisia ja leikkauksia, ja kohta taas kävellään pallon perässä. On syy liikkua. Se on hienoa! Golf toimii motivaattorina monelle myös treenaamiseen yleensä, venyttelyyn ja Pilatekseen. Tai ylipäättään siihen, että lähtee liikkeelle. 

2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä ollutkin ihan mahtavat kelit kaikelle ulkoliikunnalle. Itsekin olen innostunut kävelyretkistä hoitolasten kanssa. Eilenkin käveltiin 5 kilometriä ihan tuosta vaan ja se on paljon kun pienin kävelijä on 2 vuotias :)

    VastaaPoista
  2. Joo on nin upeat kelit! Aika hyvin niin pieneltä 😍 Ihanaa ja aurinkoista keskiviikkoa!

    VastaaPoista