Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.8.2015

Uusia treenivaatteita ja shoppailurahaa teille

Sain yhteistyöehdotuksen kirjoittaa Ostohyvitys.fi –palvelustaja kävin Zalandosta päivittämässä vähän treenipaita- ja lenkkariosastoa. Ostohyvitys on tosi kätevä palvelujossa keräät itsellesi bonustavähän kuin Plussa- tai S-etukortilla ja se toimii sadoissa verkkokaupoissa. Kaupassa oli vielä hyvät aletkun kävin shoppaamassa joten sain aika kivoja ja edullisia juttuja! Aina kun ostan jotain sen kauttakertyy bonusta.  Nämä bonukset saa sitten siirrettyä sitten omalle pankkitilille ja ovat ihan rahanarvoista etua.

Miten homma yksinkertaisuudessaan toimii?

1. Liity ilmaiseksi osoitteessa Ostohyvitys.fi
2. Klikkaa palvelun kautta haluamaasi kauppaan. Palvelussa on jo yli 700 kotimaista ja ulkomaista verkkokauppaa, joista teille ehkä hyödyllisiä olisivat Zalando, Nelly, Boozt ja Fitnesstukku. Palvelusta löytyvät suuret ja suositut, mutta myös hyvin kattava joukko pienempiä erikoiskauppoja.
3. Tee ostokset normaalisti kussakin verkkokaupassa.
4. Ostoksen jälkeen n. 2-10% bonus tulee näkyviin Ostohyvitys.fi tilillesi (bonuksen suuruus vaihtelee eri verkkokauppojen välillä). Kun saavutat 15€ rajan, voit nostaa rahan pankkitilillesi.
5. Ostohyvitys myös tiedottaa sosiaalisen median kanavissaan sekä viikottaisessa uutiskirjeessään verkkokauppojen erikoistarjouksista sekä niin sanotuista korotetuista bonuksista (esimerkiksi taannoin heillä oli Fitnesstukun kanssa erikoiskampanja menossa, josta asiakas saa 10% bonusta normaalin 5,5 % sijaan).

Jos haluat kokeilla palvelua niin nyt sinulle on tarjolla on 5 € liittymisbonus, joka lisätään sinun Ostohyvitys.fi-tilillesi. Täältä pääset tutustumaan palveluun ja tekemään ostoksia (ja tämän linkin kautta saat myös bonuksen itsellesi). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti