Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.8.2015

You can't buy happiness but..
Perjantait mulla on nykyään vapaapäiviä. Tai pyrin pitämään ne sellaisina jos mahdollista. Yhden asiakkaani yrityksen Bootcamp oli tosin sovittu tälle päivälle, joten ihan lepäilyksi ei mennyt tämä päivä. Vaikkakin oli ihan mahti päivä. Aamu alkoi kävelylenkillä. Sitten muuten päivä on mennyt juoksevia asioita hoitaessa. Tai oikeastaan rikkinäisiä ja kadonneita asioita hoitaessa. Autokin nimittäin kolhittiin tällä viikolla.. Ja lapsen puhelin varastettiin.. Ja niihin liittyviä asioita olen hoitanut sitten. Hain myös yhden rikkoutuneen taulun huollosta ja siellä kysyivät miksi käytän vapaapäiväni sellaiseen! Heh joskus ne omatkin asiat pitää hoita vaikka aurinko paistaakin

Mutta niiden välissä käytiin SUPpailemassa Töölönlahdella Birgitan kanssa. 15 euroa tunti. Oli kivaa :) Aikamoisen meditatiivista meloa tyynellä lahdella kun on ihan hiljaista. Meditoimassa käytiin myös eilen Zen Centerissä kun oli Taiteiden Yö.. Eilisen tunnelmia laitoin vähän Instaan.

SUPpailemasta ajoin Jätkäsaareen, jossa vedin yhden yrityksen tiimi Kick Offin sporttiosuuden. Bootcamppia nurtsilla. Kahvakuulia käytettiin apuna vain muutamassa liikkeessä.. Tunti painottui oman kehon painolla treenaamiseen. Hieno ilma ja mahtava tsemppi päällä jengillä. Upea porukka! Siitäkin enemmän Instassa :)


Nyt sitten viikonlopun viettoon. 


Viettäkää ihana ja aurinkoinen viikonloppu!

Xo
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti