Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.8.2016

Friday thoughtsYleensä oon pyrkinyt pitämään perjantait vapaana, sillä sunnuntaisin on töitä. Tänään mulla kuitenkin soitti kello aikaisin ja ensimmäinen asiakas oli jo kahdeksalta. Pyörällä töihin. MP Pilates yksitysohjaus. Muutama kuukausi synnytyksestä asiakkaalla ja käytiin läpi MP Pilateksen perusteita ja tehtiin kevyt treeni. 


Päivällä sitten hoidin asioita. Hain esim. mun Flow-festari rannekkeen. Ja kävin Ruohonjuuressa. Pyörällä liikenteessä koko päivän :) Silmänympärysvoide oli loppu, piti hakea uutta. Kaupassa ois tehnyt mieli vaikka mitä. Piti lähteä ihan pois. Koska en tarvitse mitään. Nyt kesän aikana kun oon hankkiutunut eroon (ja hankkiudun vieläkin) niin paljosta tavaramäärästä, tulee todella tarkkaan harkittua mitä ostaa. Mitä enemmän pääsen tavaroista eroon, sitä parempi fiilis. Ja innostun vain lisää koko ajan luopumaan asioista. 

Sitä ei enää osta mitään turhaa, sen takia että tekee mieli.. Tänään oon miettinyt tosi paljon sitä, kuinka paljon turhaa tavaraa on elämän aikana tullut hankittua. Usein se on pakotie. Ostaminen tekee iloiseksi kun elämä on välillä syvältä. Olisiko sitä saanut vihdoin sellaisen tasapainon elämään, että ei ole pakko ostaa enää. En tietenkään tuomitse shoppailua, onhan se kivaa. Enkä väitä, että jonkun elämä olisi huonoa tai merkityksetöntä, mutta joskus se saattaa sitä olla. Omasta kokemuksesta ainakin voin puhua, silloin joskus.. Eikä itsetuntoakaan tarvitse enää pönkittää tavaroilla. Ne eivät ole mikään mittari. Mutta omassa elämäntilanteessa ostamisessa vain ei ole mitään järkeä. Siihen menee vain aikaa ja rahaa :D Paitsi tietysti kun tarvitsee jotain. Hyvästä ruuasta olen valmis maksamaan, mutta en mielelläni muuten haaskaa rahaa turhaan. Ja laadukkaista urheiluvaatteista tai kengistä tai ulkoiluvaatteista. Elämyksistä. Vaikka Pori Jazz tai Flow lipuista ja teatterilipuista. Tai vaikka käyttöesineistä mitä käyttää paljon. Kuten mehukone tai kunnollinen kuorimaveitsi vaikka. Niin ja tietysti lapselle pitää kaikkea hankkia.


No tällaisia ajatuksia tänne perjantaihin. Vielä iltapäivällä ehdin kävelylle ja nyt kutsuu Flow Festarit. Kaksi päivää ja paljon musaa ja ihania ystäviä :) 

Kivaa viikonloppua kaikille! 

Ja kiva kun chattaatte mun snapeista, kiva saada palautetta! Kiitos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti