Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.8.2016

Levosta, aineenvaihdunnasta ja tiistain herkkubrunssi
Snapchatin perhosfiltteri kyllä pelastaa huonon naamapäivän. Aamulla kävin lenkillä ja höpötin snappiin (@sportsladyh) sitä sun tätä. Ja silmäpussit oli kyllä aika hurjat.. Mulla ei ikinä semmoisia ole. On tullut vedettyä aika kovaa treeniä tässä muutama päivä putkeen ja tänään oon sitten himmaillut. Paljon lenkkiä, fillarointia, uintia ja omaa treeniä salilla. Eilen seisoin pallon päällä. Oon alkanut harjoitella sitä. Siirryn polviseisonnasta kunnolla seisomaan. Kuula enää puuttuu kädestä. Oli taas kehon sisältä jokainen lihas tulessa viime yönä ja painoi tietysti tuo sunnuntain porrastreenikin.Treenien päälle tietysti oon jatkanut tätä kodintyhjennysurkakkaa ja meidän itsepalvelukirppiksen myyjä kysyi multa tänään siellä tavaroita lajitellessani, että kaikuuko teillä kotona jo :D Melkein.

Saatiin Katrin kanssa eilen yömyöhään kuningasidea, että mennään tänään brunssille. Lopulta päädyttiin tekemään brunssi meillä. Hintaa per henkilö tuli 15 euroa. Mulla oli aamupäivä vapaata ja menin vasta iltapäivällä töihin ja Katri on lomalla, joten täydellisen kiva aamu nähdä kaveria ja syödä hyvin. 
Alkudrinkiksi tein meille mehut ja oon melko varma, että Katrikin menee ostamaan kohta mehukoneen itselleen ;) Mehujen jälkeen lähdettiin kauppaan.
Tiistain brunssi:

Paprika/tomaatti/sipuli munakas & kylmäsavustettua lohta
Fetasalaatti, jossa salaattia, pinaattia, paprikaa, tomaattia, XCT-öljyä ja suolaa sekä fetaa
Bulgarian jugurttia, luxus granola mysliä ja mansikoita
Ja vielä lisää mansikoita
Luomukahvia kauramaidolla


Koko päivän tein toimistohommaa kotona. On syksyn tuntien ilmoittautumisia, laskutusta, ohjelmien tekemistä, asiakkaiden kanssa sähköposteja.. Sitten varsinaisiin töihin, mistä se laskutus tulee. Siitä ei kukaan maksa yrittäjälle, että tekee "muita töitä" koneella. On kyllä ihana taas olla asiakkaiden kanssa ja tehdä ohjauksia. Mä todella rakastan mun työtä ja nautin siitä. Ihanaa olla taas töissä! Oli kiva päivä :) Töistä pyöräilin kotiin. Suoraan suihkuun ja kasvohoito ja ruokaa. Sitten illalla vielä kotioffice pystyyn. Yrittäjältä ei kyllä koskaan hommat lopu ja tässä neljän vuoden taipaleen aikana olen oppinut tunnistamaan omat rajani. Kun työ on kivaa, on itsensä piiputtaminen todella helppoa. Se käy vähän kuin vahingossa. Syksyllä loman jälkeen saa helposti itsensä parissa kuukaudessa aivan loppuun, jos ei muista ottaa välillä rennosti. Rennosti ottamisella tarkoitan sitä, että pitää työpäivät kohtuullisen pitkinä eikä tee töitä kellon ympäri ja treenaa vielä siihen päälle liikaa. Tämänkin syksyn teema on palautuminen ja riittävä unen määrä. Elämä ON opettelua. Hyvinvointi on opettelua. Se ei tapahdu hetkessä. Niin kuin ei mikään elämänmuutoskaan.

Aikaisemmin kirjoitinkin siitä, miten vuoden 2015 kesän jälkeen päätin panostaa nukkumiseen. Sen jälkeen en ole tinkinyt yöunista. Ne ovat vähintään 8 tuntia, yleensä 8-10. Sen jälkeen kun unta oli tullut melkein vuoden ajan tarpeeksi, loppui aamuyön heräileminen ja kroppakin on vastaanottavaisempi. En tehnyt aamulenkkejäkään melkein vuoteen. Nykyään kroppa taas toimii. Liian vähäisellä unella saa elimistön tilttiin, että aineenvaihduntakaan ei toimi. En ymmärtänyt sitä silloin muutama vuosi sitten. Painoa vain tuli vaikka söin terveellisesti ja liikuin hyvin. Nyt olen tehnyt taas aamulenkkejä, mutta siihen tarvittiin vuoden lepo. Palautuminen ja uni on tosi tärkeää, sitä ei ymmärrä ennen kuin kantapään kautta opettelee ja tajuaa asian. Palautumisessa olennainen osa on kehonhuolto ja venyttely. Tänä kesänä mulla on ollut kropassa se samanlainen kevyt olo, joka on ollut varmaankin viisi vuotta sitten viimeksi. Avioeron ja äidin sairauden ja poismenon jälkeen ja yrittäjyyden ensimmäisten vuosien jälkeen olin niin lopussa, että tajusin sen vasta kaksi vuotta sitten. Siitä alkoi matka kohti palautumista ja balanssia. Pitää muistaa, että kroppa tulee aina päätä pari vuotta jäljessä. Vaikka henkinen puoli olisikin kunnossa, kroppa kantaa sitä painolastia vielä parinkin vuoden kuluttua. Muistetaan levätä <3

3 kommenttia:

 1. Hei,
  Sinun snäppejä ei kyllä ainakaan kaikki näe, harmi olisi ollut kiva seurata.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun kerroit :) Muutin asetuksia ja nyt pitäisi näkyä! Siellä oli mennyt jostain syystä päälle että vain kaverit näkee. Toimiiko nyt :)

  VastaaPoista
 3. Sports betting system earn +$3,624 profit last week!

  Z-Code System winning picks and forecasts for MLB, NHL, NBA & NFL...

  VastaaPoista