Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.10.2016

I Love Me messut ensmmäinen päivä, lisää tärppejä!
Pikamyöhäispäivitys messuilta ekan päivän jälkeen. Menin Messukeskukseen yhdeksäksi ensimmäiseen lehdistötilaisuuteen. Siellä puhuttiin biohakkeroinnista ja Jaakko veti tosi hyvän setin. Siinä sivuttiin hyvinvoinnin osa-alueina treenien ja ravinnon lisäksi myös kylmä/kuuma (avanto/sauna) -asiaa (ja niiden mittaamista tietysti) ja minkä ensimmäisenä kirjoitin itselleni muistiin on SISÄILMA. Tärkeintä on tietysti vesi, ilma ja uni. 


Tilaisuuden jälkeen meillä oli mahdollisuus mitauttaa eri mittauspisteissä itseämme. Kävin ottamassa seerumin herkän CRP:n (hiljainen tulehdus) InnoxLABin osastolla. Otettiin verikoe ja tulokset tulee kotiin. Tsekkasin myös mahdolliset rytmihäiriöt (mittaus kesti minuutin, ei ollut). Olisin mennyt myös Specsaversin silmänpainemittaukseen, mutta standilla ei ollut ketään..? Kehonkoostumus on mahdollista mitata myös ja vaikka mitä. Käykää siellä "Terveys" kolkassa huomenna myös. Vitamiini- ja kivennäisainetasot voi myös mitata.

Kiertelin tapaamassa yhteistyökumppaneita ja näytteilleasettajia, joiden osastoille olin saanut kutsua. Kaikkea kivaa löytyi vaikka kuinka, niistä tulen bloggaamaan messujen jälkeen enemmän. Biancanevellä kävin moikkaamassa ihanaa Elinaa. Vinkkinä messuille huomenna tarjous treenikorsetista. Sellainen lähti myös mulle mukaan ja sen turvin kuljin koko päivän iltaan asti messuilla. Selkä ei oo vieläkään kunnossa. Toki oma korsetti on oltava kunnossa, mutta tämän avulla saa myös omaa uumaa hieman muokattua ja tuettua kipeää selkää.Wilfan osastolla kannattaa käydä tutustumassa laitteisiin. Vihannesleikkuri on upean näköinen ja helpottaa arkea. Mehuprässi taas oli aivan huikea ja blenderissä oli jopa lämpömittari. Wilfasta myös lisää myöhemmin. Siellä nautin myös inkiväärishotin (pelkkää inkivääriä!) ja jutustelin pitkään. Messuilla on ihana tunnelma ja aivan mielettömän mahtavia ihmisiä kyllä. Sitten aina ihanat Maiju ja Tiia. Törmättiin aina lehdistökeskuksessa vähän väliä. Kuva on aamulla otettu ja mulla näkyy olevan silmät ihan ristissä. Nää kaunottaret oli käyneet meikissä. Olisi aika kiva itsellekin huomenna :)Foodinin osastolla on Pure Hero kahvila (joka avataan myös maanantaina kauppakeskus Kluuviin, jes!), vahva suositus sinne. Hengailin ehkä tunnin maistelemassa reishi kahvia ja raakalakujäätelöä Ainon ja Jaskan kanssa. Taas jaksoi mennä. 

Tän breikin jälkeen kiersin vielä monta tuntia siellä täällä ja neljän maissa menin syömään. Puoli viideltä oli Method Putkistoa tarjolla hyvinvoinnin lavalla. Marja ja ohjaajakollegat vetivät puolen tunnin setin ja yleisökin nostettiin penkistä ylös. Huomenna tsekatkaa mitä puheenvuoroja lavoilta löytyy. Niistä saa aina mieletöntä antia ja oppii vaikka mitä!
Tämän jälkeen jäin vielä kuuntelemaan puheenvuoroja hetkeksi ja vähitellen aloin orientoitumaan illan hoitoon. Mulle oli varattu hoito Enkeli & Pumpuli hoitolasta, orgaaninen kasvojenkohotus. Hoidon kesto olisi kaksi tuntia. Heillä ei messuilla yleisölle ole hoitoja saatavilla, mutta Tampereen liikkeessä kyllä. Tosiaan olin menossa kasvohoitoon, mutta mitä kaikkea muuta se lopulta olikaan. Hieno kaksituntinen. Katja on aivan upea tyyppi ja hoito mielettömän rentouttava. Omalla tiedonjanollani tyypilliseen tapaani, kyselin Katjalta kaikenlaista hoidon aikana ja oli mielettömän kiva tutustua häneen. Sunnuntaina tehdään toinen osa hoitoa, näitä on hyvä tehdä kaksi-kolme kertaa viikon sisään. Ja varmasti on reissu luvassa Tampereelle lähiaikoina hoitolaan. Terveisiä ex-anopille siis, kyläilyä sinne päin luvassa. Ihan mielettömän hieno kokemus.Melkein kaksitoistatuntisen päivän jälkeen ajelin kotiin pimeässä kaikkine tuotekasseineni ja muistoineni. Oli hieno päivä. Hienointa tänään oli kohtaamiset ja keskustelut ihmisten kanssa päivän aikana. Muistakaa, että messuilta saa niin paljon muuta ja enemmänkin kun on vastaanottavainen, kuuntelee ja välillä pysähtyy. Opin niin paljon asioita tänään.Kotona ensimmäisenä siivosin keittiön, vaihdoin lakanat makkariin (samalla otin uuden tyynyn käyttöön) ja järkkäsin kodin niin, että siellä oli mahdollisimman hyvät feng shuit viettää loppuilta. Kävinpä vielä puolikymmeneltä kaupassakin hankkimassa aamua varten mehutarpeet ja aamupalat. Mistä sitä virtaa vaan riitti.. Varmaan kaikesta tästä hyvästä olosta ja ihanista hetkistä, mitä tänään sai kokea. Huomenna uusi päivä jälleen ja erilainen messupäivä taas. Aion kokeilla naurujoogaa, menen MP 3D kasvokoulu -tunnille ja kuuntelen luentoja, katson muotinäytöksiä ja jatkan ihanien ihmisten tapaamista. Siinä huomisen koordinaatit. Muistetaan, että messuilta saa niin paljon muutakin kuin materiaa <3


Love,
Hanna

4 kommenttia:

 1. Taisin nähdä sinusta vilauksen aamulla :) Ehkä törmätään huomenna!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hauskalta päivältä! :)

  Särähti kuitenkin tuo:
  "Tsekkasin myös mahdolliset rytmihäiriöt (mittaus kesti minuutin, ei ollut)"

  Hahhahhaa!!! :D Olipa ammattimainen sydänfilmaaja!
  Minuutin mittauksessahan ne rytmihäiriöt näkyvät (joo, näkyy, jos on juuri "päällä").

  Pidän moisia humpuuki-mittauksia vaarallisena! Kun oikeaa tietoa ei anneta (tai ihmiset eivät sisäistä sitä), joku vielä jättää käymättä lääkärissä ja/tai tekemättä OIKEAN tutkimuksen.


  Aitoa tietoa:
  http://www.superecg.com/fi/tieto-ja-terveytta/sydamen-rytmihairiot/
  Ja HeartBug on tie helppoon diagnoosiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä ja hauska päivä. Tää olikin vähän pilke silmäkulmassa kirjoitettu. Minuutissa harvemmin "käsimittarilla" on mahdollista kovin tarkkaan mitata.. Kunhan otin kapulan käteen kun sitä tarjottiin. Samahan se on kehonkoostumuksen kanssa. On vähän eri asia tehdäänkö se Omronin vaa'alla vai kunnon laitteella joka maksaa sata kertaisesti..

   Poista
 3. Tuu Elina nykäisemään hihasta jos bongaat huomenna :) Oli kyllä hyvä päivä tänäänkin!

  VastaaPoista