Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.10.2016

Synttäritunnelmia ja Chocolate Raw Cake reseptiNyt on ne nelikymppiset sitten vietetty. Oli kivat juhlat ja ihania muistoja. Aikamoinen järjestely niissä oli, mutta tällaisia bileitä ei ehkä hetkeen tule järkättyä. Mukana oli niin lapset kuin koiratkin ja mulle rakkaat ihmiset. Mulle juhliin kuuluvat myös lapset ja oli jo alusta asti selvää, että jos bileet järkkään, sinne ovat kaikki tervetulleita ikään katsomatta. Jaanan, Katjan ja lapsen kanssa mentiin Vuolenkoskelle jo perjantaina järkkäämään juhlia. Monta tuntia vaihdettiin kartanon järjestystä, laitettiin ruokia ja tehtiin kattausta. Ehdittiin testata myös joki ja saunakin perjantaina illalla. Itse juhlapäivään kuului myös sauna ja uimista, se olikin melkein parasta mun mielestä. Toki juhlat itsessään, mutta tällaisissa maisemissa uiminen ja saunominen rakkaiden ihmisten kanssa on niin huippua. 


Dajm -kakku

suklaaraakakakku

Tässä vielä juhlien terveellisimmän (ja mun mielestän myös herkullisimman) kakun resepti myös teille. Todella helppo ja nopea. Eikä sisällä lisättyä sokeria, maitoa tai vehnää. 

Sports Lady Chocolate Raw Cake

Pohja:

-2dl saksanpähkinöitä
-2dl taateleita
-1/2dl raakakaakaojauhetta tai tummaa luomukaakaota

Sekoita ainekset keittiökoneella / tehosekoittimella. Levitä laakeaan astiaan tai uunipellille, painele tiiviiksi sentin paksuiseksi levyksi.

Kuorrutus:

-4 avokadoa
-2 dl agavenektaria tai luomuhunajaa
-1 dl raakakaakaojauhetta tai tummaa luomukaakaota
-4 tl kookosöljyä sulatettuna
-1-2 tl vaniljauutetta
-ripaus harmaata merisuolaa
-ripaus kanelia
-päälle ripoteltuna cacao nibsejä / kookoslastuja / mantelirouhetta 

Sekoita kaikki ainekset samaan tapaan kuin pohjaa valmistaessasi. Levitä pohjan päälle tasaisesti. Jähmetä pakastimessa puolesta tunnista tuntiin! Ennen tarjoilua ota kakku pakkasesta noin tuntia ennen.Nyt melkein syyslomatunnelmissa tällä viikolla. Muutama ohjaus, mutta enimmäkseen lomaillaan lapsen kanssa. Huippua syyslomaa kaikille!

P.S. Arvonta 4 kpl I Love Me messupakettiin on suoritettu ja sen voitti Roosa. Biancaneven topin ja lipun messuille voitti Henna. Molemmille on ilmoitettu meilitse!


1 kommentti:

  1. Sports betting system makes +$3,624 PROFIT last week!

    Z-Code System winning bets and forecasts for NFL, NBA, MLB and NHL!!!

    VastaaPoista