Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.10.2016

Remington bloggaajaillassa


Remingnton kutsui meitä I Love Me VIP-bloggaajia istumaan iltaa ja kuuntelemaan tuotteistaan viime viikolla. Mun iltapainotteinen ohjaustyö hieman häiritsee tätä tilaisuuksiin osallistumista, mutta ehdin olla paikalla kuitenkin ihan mukavasti, kunnes sitten ajoin pitämään Pilates tuntia. Oli kiva nähdä Maijua ja Tiiaa ja kaikkia muita. Tiian blogista voit lukea juttua Remingtonin föönistä, joka säästää vuodessa huimasti aikaa verrattuna tavalliseen fööniin. Itse valitsin näistä tuotteista suoristusraudan, sitä tulee ehkä eniten käytettyä kaikista laitteista. Föönaan aika harvoin tukkaa (paitsi jos lähden ulos..). Yleensä annan sen kuivua ja laitan "mummorullat" päähän. Eli ihan ne perus kaupassamyytävät rullat :) Outi Broux esitteli Remingtonin tuotteita. Föönin, kihartimen ja suoristusraudan. Kotona omia laitteita tutkaillessani, havaitsin että kaikki edellisetkin tuotteet (fööni, suoristusrauta ja kiharrin) on Remingtonin ja olen kyllä tykännyt niistä. Plus ne ovat olleet todella kestäviä.  


kuvat bloggaajaillasta Milla Sairanen

VIP-bloggaajan tuotekassissa sain Remingtonin kuivaharjaukseen tarkoitetun harjan (jota voi käyttää myös suihkussa) ja sitä olen päässyt jo testailemaankin. Vaikka tässä saa jo talvitakkia kaivaa esiin ja laittaa vaatetta päälle, ei unohdeta kuitenkaan hoitaa ihoa. Harjassa on kaksi päätä, luonnonharjas sopii kuivaharjaukseen ja toinen sitten suihkussa käytettäväksi lemppari suihkugeelin kanssa. 

Mitä hyötyä on kuivaharjauksesta?
  • kuorii ihoa
  • poistaa kuollutta ihosolukkoa
  • vartalotuotteet imeytyvät paremmin (myös itseruskettavat jos sellaisia käytät)
  • nestekierto vilkastuu ja ongelmakohdat saavat tehokasta hoitoa
  • ihosta tulee ihanan pehmeäSitten tämä suoristusrauta. Ensimmäinen juttu mikä tässä raudassa on todella plussaa, ulkonäön lisäksi, on johdon pituus. Nyt laittautuminen on helpompaa, kun ei tarvitse ahtautua vessaan lähelle töpseliä vaan hiukset voi laittaa (ilman jatkojohtoa) vaikka makkarissa tai olkkarissa. Remington PROluxe tuotesarjan tuotteet ovat lokakuussa saapuneet myös Suomeen ja näitä on myös esillä I Love Me -messuilla. 
 


PROluxe -muotoiluraudassa on älykäs OPTIheat -teknologia, jonka ansioista lämpö kohdistuu hiuksissa juuri siihen kohtaan missä sitä eniten tarvitaan. Raudan muotoilulevyjen keraaminen pinnoite tekee vielä hiuksesta normaalia sileämmän. Hiukset menevät tosi vaivattomasti levyjen läpi, eikä rauta stoppaa tehden sitä "lovea" hiuksiin.. Hiukset on toisinsanoen helpompi suoristaa. PROluxe muotoilijoissa on myös PRO+ asetus. Kun se on aktivoitu, keraamisten levyjen lämpötila ei ylitä 185 astetta. Silloin muotoilu on hellävaraisempaa ja samalla kestävämpää. Näin kuumuus ei vahingoita hiusta. Aikaisemmin olen välttänyt suoristusraudan käyttöä, mutta nyt sitä uskaltaa turvallisin mielin käyttää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti