Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.10.2016

Perjantain kuulumisia


Loistavaa perjantaita kaikille. Mun selkäkipujen piina kesti melkein sen neljä viikkoa tällä kertaa. Näin pahana se ei ole ollut kolmeen vuoteen. Mutta nyt taas on valoa tunnelin päässä. Oli ihana vetää eilen tunti kun mihinkään ei sattunut. Tuo alla olevan kuvan istumaannousu ei ole onnistunut moneen viikkoon. Terveys on kyllä tärkeä asia. Kaikkein tärkein. Ja sen eteen on valmis tekemään mitä tahansa. Oli kyllä super kiitollinen olo eilen. Omien kehonhuoltojuttujen lisäksi aion konsultoida erästä fysioterapeuttia, joka vaikuttaa hyvältä näihin vaivoihin. Ehkä siitäkin pian lisää blogissa. 


Tällä viikolla olen saanut uusia ohjattavia ja töiden tekemiseksihän tää on taas mennyt kun lapsi on ollut isällään. Mutta olen myös ehtinyt lepäämään, sillä jokapäiväiset harrastuksiin kuskaamiset ja äidin velvoitteet eivät nyt ole velvoittaneet. Oon nukkunut pitkiä yöunia ja välillä vähän päikkäreitäkin. Pimeyteen ja "kaamosmasennukseen" toimii kyllä ihan nukkuminen. On nukuttava tarpeeksi. Tässä vaiheessa syksyä on yleensä iskenyt makeanhimo ja super väsymys, mutta kun nukkuu ja lepää niin ehkä sitä ei tulekaan? En tajua miten monta vuotta painoin niin vähillä yöunilla. No, eihän se kehokaan siitä tykännyt. Hormonitoiminta oli ihan sekaisin ja olo jatkuvasti turpea. 

Kävin myös pikareissulla Tampereella tällä viikolla. Yhdistin työreissun, kauneushoidon ja rakkaan ystävän tapaamisen. Tampere on kiva kaupunki, mutta liikenne siellä on aivan hullua. Ihan pelotti ajaa keskustassa kun jengi oli siellä niin superagressiivista. Suomen villilänsi ;) Muuten niin ystävälliset ihmiset muuttuvat liikenteessä ihan hulluiksi.. Oli turvallista palata kotiin Helsinkiin :D Kävin Tampereella Enkeli & Pumpuli -hoitolassa liftaavassa kasvohoidossa, joka tehdään täysin luomutuotteilla. Ensimmäinen hoito tehtiin I Love Me messuilla. Pelkästään jo tämän hoidonkin takia olisin voinut ajaa Tampereelle. Aivan loistava. Kirjoitan blogissa enemmän siitä lähipäivinä. 

Ihana viikko ollut ja ihania asiakkaita mulla kyllä on. Kaikki ohjaukset ovat tällä hetkellä asiakkaiden kotona. Toisilla on taloyhtiössä oma sali, toisten treenit tehdään kotona tai ulkona (tällä viikolla kyllä vähemmän ulkona enää..). Hyvä vaihtoehto on palkata PT, joka tulee kotiin. Näin säästyy aikaa aivan valtavasti ja voit olla varma, että pysyt kunnossa. Mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän on huolehdittava lihaskunnosta, liikkuvuudesta ja myös tasapainon kehittämisestä ja ylläpitämisestä. Myös ruokavalio on monella retuperällä ja sitä lähdetään myös aina korjaamaan. Sekin on pitkä tie, mutta onneksi aikaa opetella on koko loppu elämä. Suolisto vaatii aikansa sopeutua uuteen, puhtaampaan ruokavalioon ja se tasapainottuu kyllä muutamassa kuukaudessa oikealla ruokavaliolla. Tällä hetkellä mulla on myös pelkkiä ravinto-ohjattavia. Senkin voi toteuttaa parivalmennuksena, jolloin hinta on hieman edukkaampi. Ilolla seuraan jokaisen treenattavani ja valmennettavani kehitystä. Niin tunneilla kuin yksityisohjauksessakin. 


Ihanaa viikonloppua kaikille!

xo
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti