Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.10.2016

I love me tärppejä ja 5 vinkkiä messuja varten


Täällä alkaa yksi messuilija olla jo aika täpinöissään. Olen tässä pitkin syksyä blogannut tulevista messuista ja nyt ne ovat todella lähellä :) Enää yksi yö! VIP-bloggaajana tulen kiertämään messuilla aamusta iltaan jokaisena päivänä, tapaamassa yhteistyökumppaneita ja etsimässä uusia juttuja ja inspiraatiota. Mun mielestä nämä messut voisi kestää hyvin viikonkin. Niin paljon siellä on upeaa ohjelmaa ja näytteilleasettajia. Messut on jaettu muutamaan eri alueeseen: muoti, kauneus, luonnollisesti, terveys, muoti+koru&kello lifestyle. Luonnollisesti -alueelta löytyy myös työpaja-alue, hidasalue sekä I Love Jooga alue. Terveyspuolella on treenistä, ravinnosta, laitteista ja erilaisista palveluista paljon asiaa. Kauneuspuolelta taas löytyy kaikkea mahdollista hiuksista, kynsistä, meikeistä ja kosmetiikasta. Luonnonkosmetiikka löytyy Luonnollisesti puolelta. Alue on laaja ja nähtävää ja katsottavaa on paljon, joten ensimmäinen vinkki messuille siis onkin:

1) Tutustu huolella tarjontaan etukäteen. Suunnittele mitä haluat tehdä. 

2) Lataa työkalut! Messut ovat todella suosittu tapahtuma, joten pystyt maksimoimaan oman messupäiväsi hyvällä suunnittelulla. Messujärjestäjän sivuilta löytyy myös loistava työkalu tähän! 

Messualue on todella laaja. Itse teen itselleni kunnollisen suunnitelman missä standeilla vierailen minäkin päivänä ja tsekkaan, että reittini on järkevä. Vierailen lähekkäin olevilla standeilla samana päivänä. Ihmistungoksessa päämäärättömästi meneminen vie aikaa. Löydät yritykset aakkosjärjestyksessä sivuilta, voit merkata sieltä itsellesi kiinnostavat yritykset. Voit ladata myös puhelimeen Messukeskus -apin

Annan vielä muutaman vinkin tuotteista, joita minulla on ollut mahdollisuus testata etukäteen. Näiden lisäksi messuilla on monia muita minua kiinnostavia tuotteita. Niistä tulen bloggaamaan heti kun pääsen niihin tutustumaan paikan päällä. 


Davvi:n osasto on 6e69
Davvin tuotteet ovat ihania, niitä sain bloggaajakassissa testiin. Detrian Relaxant -voiteet tulivat mulle myös tarpeeseen. Vanha välilevyvaivani uusiutui pari viikkoa sitten sillä pitkällä pyörälenkillä, joten selkä on ollut tosi tosi kipeä viime viikot. Voiteista on hyötyä, mutta toki olen joutunut vähän vahvempaakin lääkettä käyttämään ja olemaan täysin levossa. Nämä ovat myös paljon liikkuville ja sporttaaville lapsille ja nuorille hyviä. Eivät kirvele iholla, kuten jotkin magnesiumsuihkeet saattavat pienen iholla tehdä.


Detriian osasto on 6r68
Sitten hiusasiaa.. Kuinka moni tunnustaa käyttäneensä samaa hiusharjaa vuosia? Täällä yksi! Tunnustan. Ja ovat harjat kyllä muuttuneet. Remingtonin osastolla on aivan mielettömiä hiusharjoja erilaisten föönien, rautojen, laitteiden lisäksi. Vahva suositus tälle harjalle. Love it! Mun vanhat hiusharjat lähti roskiin..Ylipäätään Remingtonin osasto! Siellä on aivan mielettömiä tuotteita. Niistä olen jo aikaisemmin blogannut


Remingtonin osasto on 6e111
Foodinin iso osasto on tänäkin vuonna messuilla ja se on myös yksi omista kohteistani tänäkin vuonna! Käytössä on useita Foodinin tuotteita. Niistä lempparit ovat kookosöljy, kookosmanna sekä vaniljan makuinen heraprotsku. Tänä vuonna aion tsekata mitä uutta löytyy ja täydentää omia kaappeja täältä. 


Foodinin osasto 6e71
Ecofeelin lasijuomapulloa oon käyttänyt siitä asti kun sen sain ja yksi arvottiin myös blogissa. Jamelan osasto löytyy messuilta niin ikään. Suosittelen käymään! Siellä aion itsekin käydä, nimittäin heiltä löytyy kollageeninaamioita kasvoille ja silmänalusille. Niitä nelikymppisen iho todellakin välillä janoaa :) Myös tämän Konjac -sienen sain testiin. Sitä en ole vielä ehtinyt koittaa, mutta vaikuttaa todella lupaavalle!

Jamelan osastolta 7d31 löytyy mm. näitä sieniä sekä kollageeninaamioita

messuilta löytyy myös paljon luomuversioita hiustenhoitotuotteista

Back on track -yritykseltä sain bloggaajakassissa huivin sekä granaattiomenajauheen. Tämän yrityksen standi löytyy numerolla 6p91.

jauhe sopii smoothien tai puuron joukkoon
Messuilta löytyy myös erilaisten osteopaattien, kiropraktikkojen ja kansanparantajien sekä jäsenkorjaajien palveluita ja standeja. Sain bloggaajakassissa lahjakortin osteopaatille ja kiropraktikolle. En ole vielä ehtinyt niitä käyttää. 3) Osallistu tunneille

Jooga- ja kehonhuolto -tuntien ohjelma löytyy messulehdestä, löydät sen myös sähköisenä versiona jolloin tunnit on helppo tsekata puhelimesta! Oma vinkkini tunneista on ehdottomasti Method Putkiston 3D kasvokoulu -tunnit. Niitä on lauantaina klo 12.00 ja sunnuntaina klo 14.00. Löytyy myös muita MP tunteja. Suosittelen lämpimästi niitä! Itse aion käydä moikkaamassa Marjaa sekä Method Putkisto ohjaajakollegoita. Kasvokoulu on luonnollinen tapa pitää kasvoista huolta, ilman pistoksia tai kiristyksiä. 


tämä kuva on otettu muistaakseni 3 vuotta sitten Marjan kasvokoulutunnin jälkeen
Joogatunneissa on myös todella valinnan varaa. Kylli Kukk'n tunnilla olin viime vuonna ja jos olisi aikaa, menisin taas sinne sekä Jore Marjarannan tunnille myös. Kylli on kyllä ihana. Familoinin osasto on myös yksi missä tulen vierailemaan. Meidän tyynyt on vaihdettu viime syksynä, ja sain apua Familonin tyynystä kun mun kaularangassa todettiin rappeumaa ja pullistumaan vuosi sitten syksyllä. Osastolla ammattilaiset neuvovat sinua tyynyn valinnassa. Tyyny on kuitenkin tosi tosi tärkeä juttu. Jos itsekin nukun 8-10 tuntia yössä, ei ole aivan sama millä tyynyllä nukun. 


Familonin osasto on 6k109
Perjantain ohjelmassa mulla on myös messujen jälkeen demohoito. Tampereen ytimeen aukesi syyskuussa Enkeli & Pumpuli niminen kivijalkakauppa. Heidän osastonsa 7g61 löytyy myös messuilta. Sieltä löytyy kolme Suomessa uutta hoito- ja kauneustuotesarjaa sekä hoitola josta on saatavissa ainutlaatuinen, orgaaninen kasvojenkohotus. Sitä testaan perjantaina. Saas nähdä kuinka hehkeänä olen lauantaina sitten messuilla.

Ja tänä vuonna messuilta löytyy myös Biancaneven osasto. Sieltä saa blogiarvonnan voittajakin hakea toppinsa ja itse aion käydä moikkaamassa heitä myös ja hypistelemässä upeita treenivaatteita. Ja minuun voikin törmätä tällaisessa vaatetuksessa messuilla huomenna:
6t101 on Biancaneven osasto

Luvassa on aivan huikea viikonloppu. Illalla viimeistelen oman "messupolkuni" ja suunnitelmani missä kierrän viikonlopun aikana. Osallistukaa vielä aamuiseen pika-arvontaan

Ja vielä viimeiset vinkit:

4) Laita hyvät kengät jalkaan, jotta jaksat kulkea messuilla

5) Ota vesipullo mukaan (tai osta se paikan päältä ensimmäisenä)

Tässä siis mun suositukset. Muodin ja kauneuden osalta on messulla myös paljon asiaa ja näytöksiä ja kilpailuja, mutta minun näkökulmani ja viimeiset vinkkini viikonloppua varten ovat tässä. Ottakaa hihasta kiinni ja tulkaa moikkaamaan jos ja kun muhun törmäätte messuilla! Mahtavaa viikonloppua kaikille. Seuratakaa blogia ja erityisesti Snapchattia @sportsladyh. Sieltä löytyy reaaliaikaista messujuttua ja paljon!

1 kommentti:

  1. Sports betting system earn +$3,624 profit last week!

    Z-Code System winning bets and forecasts for NFL, NBA, MLB and NHL!

    VastaaPoista