Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.10.2016

Kurvit kuntoon, face lifting luonnollisesti ja etanaa kasvoille


mehussa kurkku, sitruuna, lime ja paljon inkivääriä


Toinen messupäivä. Aamu alkoi tuttuun tapaan vihermehulla, jota seurasi varsinainen aamupala sekä kahvi kollageenilla ja kauramaidolla. Tein melkein tunnin verran Pilatesta ja venyttelin ennen kuin lähdin messuille. 


Lauantain messuvaatetuksen alle laitoin uuden Biancaneven korsetin. Näiden vaatteiden kanssa huomasikin kurvit hyvin. Kurvit, jotka korsetti kroppaan tekee :) Korsetti on messuilla tarjouksessa 65 euroa, eli kannattaa hommata sieltä. Korsetti ei näy yhtään kireidenkään vaatteiden alta, tai jätä tyhmiä ryppyjä vyötärölle.  


Laitoin myös mun uudet Back on Track:n hanskat. Ne on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tämä funktionaalinen tekstiili on vanhan kiinalaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian yhteistyön tulos. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten ainesosien avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä, joka taas kiihdyttää verenkiertoa. Sopii siis erinomaisesti sinulle, jos sormet helposti palelevat. Mulla on kauhean huono ääreisverenkierto, tai en tiedä olenko nuorempana tallilla heppa-aikoina vaan palelluttanut sormet ja varpaat niin pahasti, että ne jäätyvät aina ja hetkessä. Hanskoissa on lisäksi hyvä pinnoite, ne eivät luista autoa ajaessa (tai kahvakuulan kanssa).


Messuilla taas kiertelin standeilla. Kiersin osan näytteilleasettajista, jotka olivat bloggaajakassiin laittaneet tuotteitaan. Ja löysin myös vaikka mitä muuta uutta ja kivaa! Esimerkiksi tätä luomusertifioitua etanaseerumia. 

etanaa iholle
Helix Aspersa uute on luonnon oma, ihosolujen uudistumisprosessia tukeva tehoeliksiiri, joka auttaa korjaamaan ja häivyttämään ihovaurioita. Se sisältää runsaasti arvokkaita ihonhoidollisia ainesosia, kuten ihoa rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia, uudistavaa glykolihappoa ja tehokkaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Lisäksi Helixium sarjassa hyödynnetään muita luonnollisia ja hoitavia ainesosia, kuten antibakteerista hopeaa sen tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien johdosta, sekä luomulaatuista kajottikurpitsaa sen korkean aminohappopitoisuuden vuoksi.
Helixiumin Etelä-Ranskan Lyonissa sijaitsevassa luomukasvattamossa etanoiden ravinto on luomua. Etanauute kerätään hellävaraisesti käsin, vahingoittamatta etanoita. Niiden luonnollista elämänrytmiä, kuten talvihorrosaikaa kunnioitetaan. Näin kerätty etanaseerumi on erittäin korkealaatuista ja ravitsevaa. Tuotteilla on Ecocert, Cosmos Organic sertifikaatti.
Samalta osastolta löytyi myös luomusertifioitua shampoota sekä hiusvärejä, jotka on lanseerattu kuluttajille hiljattain. Sain shampoota ja hoitoainetta testiin, sekä hiusväristä "värittömän" version joka tekee hiuksiin kiillon ja tuuheuttaa, vaikka ei haluaisi niitä varsinaisesti värjätä. Tätä aion kokeilla ja jännityksellä todellakin kokeilen, sillä en ole värjännyt hiuksia itse yli 20 vuoteen :D Myös asteittain päivettävä voide vartalolle ja kasvoille lähti mukaan. Luomusertifioitua niin ikään.
uutta luomushampoota

Cassia hiusväri lähti mukaan

myös Eco Sonyan Winter skin ja itseruskettava kasvoille päätyi mulle mukaan


Davvin osastolla kävin kiittämässä kasvovoiteesta ja silmänympärysvoiteesta, joita sain bloggaajakassin mukana. Osastolta sain vielä mukaan miesten tuotteen, after shaven. Sitä kuulemma on loistava käyttää myös seerumina napakoittamaan ihoa ja sopii erinomaisesti meikinalusvoiteeksi jolloin meikki levittyy paremmin. Davvin tuotteet ovat Suomen luonnosta!

Sitten tulikin jo kiire, olin päättänyt mennä Method Putkisto 3D kasvokoulu -tunnille, jonka mun ihana kouluttaja Anne Hirvonen veti. Avustamassa oli muita huippuohjaajia, Tea Wahlroos ja Piia Kurkela Töölön studiolta sekä Tanja Kaavinen Klaukkalan studiolta. Ja selfietähän sitä piti heti tykittää :)

selfie time with Piia & Tanja
Kasvokoulu on aivan upea juttu. Se jos mikä tekee oikeasti hyvää iholle ja kasvojen kireille lihaksille. Luonnollinen kasvojenkohotus. Näiden tuntien jälkeen on kyllä aina niin hyvä olo, eikä siellä mitään ihme taikatemppuja tehdä. Melko yksinkertaisia juttuja, mutta homma vaan toimii. Menkää ihmessä huomenna kokeilemaan jos olette messuilla (Hidas alue klo 14.00 eikä maksa mitään!).


Piia ja Anne
Tea

Tunnin jälkeen oli aivan upea olo ja sitä kyllä tuntui aivan erilaiselle. Pää oli kevyempi, hymyileminen helpompaa. Tunnin jälkeen kävin syömässä CocoVin standilla ja moikkaamassa tuttuja. CocoVin ihanat ruuat on myös yksi suositus! Ruoka on todella täyttävää, vaikka annos saattaa näyttää pieneltä. 


Messupäivän jälkeen testailin kotona vielä Back on Trackin selkävyötä, jonka myös sain eilen messuilta. Siinä on sama lämpöä heijastava teknologia kuin hanskoissakin. Se ei taas ole niin tukeva kuin Biancaneven korsetti, etuosa tässä vyössä on matala. Näitä myydään myös korkeammalla etuosalla jolloin vyö on tukevampi. Tässä todella tuntee miten alaselkä lämpenee vyötä käyttäessä. Tykkään!

Back on Tracking selkävyö
Huomenna vielä viimeinen messupäivä. Ohjelmassa on ainakin Zuin meikkien testailua sekä toinen hoitokerta Enkeli & Pumpuli hoitolassa. Kasvot tuntuivat ja näyttivät tänään muuten todella hyviltä, jos vertaan niitä eiliseen, ennen hoitoa. Innolla odotan huomista ja hoitoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti