Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.8.2012

Keskiviikon aktiviteetit

Aamulla tein 7,1 km kävelylenkin. Kyllä mä niin mielelläni aamulla meen urheilemaan aina kun pystyn.

Sykemittari näytti seuraavaa:

Aika: 1.15 h
Kulutus: 350 kcal
Keskisyke: 118
Huippusyke: 170 (varmaan tämä tuli kun puhuin puhelimessa ja nauroin niin paljon että en pystynyt kävelemäänkään samalla?)

Mun maksimisyke muuten on 201. No sitten mä lähdin reippaasti töihin vielä fillarilla. Ei mennyt ihan kuin tässä kuvassa minkä faceen aamulla postasin. Alkoi sataa vettä, oli kiire, auto meinasi ajaa kerran ylitseni, jalankulkija hyppäsi suoraan eteeni (ehdin jarruttaa juuri).. Joo ja sitten puhuin puhelimessa ajaessani. Hame tietysti jäi satulan taakse jumiin kun pysäytin pyörän valoihin ja kaaduin suorin jaloin pyörän kanssa sivulle ja levisin ajotielle. Hyvä ettei auto ajanut mun (tai laukun yli), huh. Baarille päästessä oikea käsi (tottakai otin sillä vastaan kun puhelin oli vasemmassa kädessä) oli tosi kipeä, ei onneksi murtunut. Ekat smoothiet tosin jouduin tekemään täysin vasemmalla kädellä mutta liikkuuhan tää onneksi. Mitä tästä opimme? A) kypärä päähän B) puhelimessa ei tarvitse puhua ajaessa c) ei joustamatonta hametta päälle. Onneksi onneksi onneksi mulla ei ollut läppäri mukana. Se on aina pyörän korissa yleensä. 

Kotiin mä fillaroin vähän paremmalla flaksilla ja hyppäsin autoon ja ajoin Vihtiin. Siellä meillä oli viimeinen kuulatunti (3 kerran kahvakuulavalmennus) yhden tosi kivan pariskunnan kanssa heidän pihallaan. Tällaiset on ihania asiakaskäyntejä aina! Mulle tulee niin superhyvä mieli tästä hommasta! 

4 kommenttia:

 1. Kylläpä sulla on ollu kommelluksien aamu :)

  Mää en uskalla lähteä ilman kypärää pyöräilemään. Sen verran kova vauhti on meikäläisellä, et jos sattuisin kaatumaan kovassa vauhdissa, kypärä on halpa henkivakuutus!

  Hommaahan heti kypärä ja etenkin käytä sitä!

  Pyöräily on niin kivaa, että jatkuispa pitkään nämä hyvät kelit niinkuin viime vuonna :)

  VastaaPoista
 2. No mulla on kypärä mutta oon vaan unohtanut sen olemassaolon kun Porissa fillaroin ilman kypärää

  http://sportslady-h.blogspot.fi/2012/04/mummopyorailya.html

  Typerää todella pyöräillä ilman ja siksi tän kirjoitinkin että jospas joku muukin (minun lisäkseni) ottaisi opikseen tästä!

  Huomenna laitan kypärän päähän! Varmasti!

  Toivotaan et kelit jatkuu :)

  VastaaPoista
 3. Hassua. Näin sut aamulla pyöräillessäni töihin. Melkein huikkasin "MOI" kunnes tajusin, että enhän edes tunne sua :) hih.

  VastaaPoista
 4. Oi oisit huikannut vaan :) Ois ollut kiva!

  VastaaPoista