Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.8.2012

Low budget hemmottelua


Ostin Offeriumilta lahjakortin kirkastavaan kasvohoitoon (29 eur) Spa EliteenEn oo aiemmin täällä käynyt ja tänään ajelin sitten HerttoniemeenHoitola oli Megahertsin toisessa kerroksessaPalvelu oli tosi ystävällistä ja olin tyytyväinen hoitoon. Paikkana tämä ei ehkä ole niin viehättävä mutta tuotteet oli hyviä ja palvelu hyvin ystävällistä.

Ostin Biodrogan sävyttävän päivävoiteen (26 eur) suojaamaan syksyn tuuliltaTähän asti oon käyttänyt mineraalipuuteria päivävoiteen päälläNyt laitan vain tän sävyttävän voiteen.

En osannut varautua siihen että Hertsikkaan ajeli niin nopeasti joten mulle jäi melkein puoli tuntia luppoaikaa ennen hoitoaViereisessä rakennuksessa oli Lidl josta löysin kanelipullan makuisen protskupatukan (tais olla alle 2 euroa)Aika namia! E-koodia joo mutta ei se nyt silloin tällöin haittaa! Tosi tosi hyvää!!!

5 kommenttia:

 1. Hej ja kiva blogi sinulla! Toi on ehdottomasti paras säväyttävä voide mitä tiedän, mutta joudun aina hieman taistella että saisin sen tuttavaltani. Eli mistä tasan tarkkaan ostin tuon Biodrogan voiteen?

  x Steffi

  www.steffit.com

  VastaaPoista
 2. Hej! Kiitos hienosta blogista. Tuo meikkivoide mistä puhut on ehdottomasti paras mitä tiedän, minulla on vain vaikeuksia löytää noita. Eli mistä tasan tarkkaan ostit? :)

  x Steffi

  www.steffit.com

  VastaaPoista
 3. Moi Steffi! Ostin sen sieltä hoitolasta ja tekstissä linkki hoitolan sivuille (Herttoniemessä Megahertsissä)

  VastaaPoista
 4. hei kiitos :) ja sori toi tuplakommentti, oli vaikeaa päästä tuon "todista ettet ole robootti" - testin läpi :D

  x Steffi

  VastaaPoista
 5. Ei mitään! Mä kommentoin kaverin statusta tänään fb'ssä ja se tuli 3 kertaan enkä saanut poistettua ylimääräisiä :)

  VastaaPoista