Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.8.2012

Sunnuntaimietteitä

Pitkästä aikaa taas blogin kimpussaNäin pitkää aikaa en vielä koskaan oo ollut kirjoittamatta. Ja tällä viikolla en oo myöskään juurikaan urheillutAlkuviikosta tuli fillaroitua jonkin verran ja tänään mä kävin kävelylläLapsen kanssa on pelattu fudista ja ulkoiltu joten hyötyliikunnan puolelle on enemmänkin tämä viikko mennyt

Ensi viikolla alkaa taas kuntoilu täysillä ja pitää nyt alkaa taas juostaParin viikon päästä on Midnight Run ja lokakuun alussa Hangossa ajattelin juosta sen puolikkaan.

Tilasin Solgarilta taas vähän tuotteita ja nyt heille on tullut muutama uusi juttu (termogeeninen painonhallinnan tuote ja tuote stressin hallintaan sekä ruuansulatustuote) jotka saan myös mun seuraavassa paketissa! Can't wait! Tänään mä hain postista Rohdos Alan paketin ja sielläkin oli niin ihania juttuja testattavaksi.Ja kyllä pitää taas todeta että kyllä mulla on maailman ihanimpia ystäviä! Tosiystävät on tosiystäviä joihin voi aina luottaaMä olen heistä niin kiitollinen! Ihanaa sunnuntaita ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Ensi viikolla tulee taas sporttipostausta ja puteliosastoa myös! 

2 kommenttia:

  1. Hangon Itämerimaraton? Se on kiinnostanut itseänikin jo pitkään, olisi varmasti komeat maisemat ja ilmasto sopisi porilaiseen makuun. Toinen hieno tapahtuma olisi varmasti Ahvenanmaan maraton lokakuun lopussa.

    VastaaPoista
  2. Ahvenanmaa kuulosti myös hyvälle. Mulla tais kai olla silloin jotain muuta. Mutta Hankoon mennään :)

    VastaaPoista