Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.8.2012

Tiistain terveysjuttuja

Aika pienistä asioista sitä tulee onnelliseksi. Aurinko paistoi aamulla ja kävin herättelemässä itseni Lady Linella Vallilassa. Reilun tunnin kiertoharjoittelutyyppinen treeni ja kierrosten (3 kpl) välissä 5 min juoksua ja lopuksi 15 min cross traineria. Infrapunasaunassa istuskelin treenin päälle 20 minsaa. Ai että miten teki hyvää! Mullahan on se oma pussikin mutta en mä siellä nyt kesällä ole jaksanut makoilla. Katsotaan kun kelit kylmenee ja illat taas pimenee :)


kuva Meeri Koutaniemi

Baarilla tuli huikean ihania suklaita tänään myyntiin! Taitavan Larin tekemiä Mulperi/Minttu -konvehteja. Taivaallisen hyviä! Ja silkkisen pehmeitä. Suosittelen testaamaan. Näitä on rajoitettu erä joten kannattaakin olla nopea :) Ja kiitos Meerille kuvausavusta. Ammattilainen sattui sopivasti paikalle kun yritin ikuistaa Larin hienot suklaat. Kiitos avusta Meeri!Ja sit vielä kauniista Annesta kuva tänne. Hän kävi meiltä hakemassa yhden lemppareistaan, Sports Lady -smoothien. 

2 kommenttia:

  1. Moi! Olipas kiva törmätä tähän blogiin. Ostin kahvakuulan tänään pitkän harkinnan tuloksena ja kysyisinkin että voiko pysyykö rytmitajuton, kahvakuulailusta tietämätön mukana sun dvd:llä jos tilaisin sen?

    VastaaPoista
  2. Moi Elina!

    Kiitos ihana kuulla!

    Kyllä pystyt helposti! Siinä ei rytmitajua tarvita ja kuuntelet vain mun opastusta! Ja dvd on juuri suunniteltu myös teille jotka vasta aloitatte kuulailua!

    VastaaPoista