Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.10.2015

I Love Me messut eka päivä kuvakooste


Nyt sitä tulee, raporttia I Love Me messuilta. Suunnistin messukeskukseen "vasta 11 aikaan". Olin ajatellut ottaa perjantain vähän rennommin, mutta lopulta viihdyin messuilla ihan loppuun asti. Ensimmäiseksi menin käymään Creailoan osastolla, jonne olin saanut kutsun. Aivan mahtavaa, nuorta, yrittäjämeininkiä, suomalaisia, hienoja tuotteita, koruja joihin voit laittaa oman parfyymisi. Ja halutessasi vaihtaa parfyymin toiseen, paistat korun uunissa. Peukutan niin täysillä tällaista meininkiä ja muistoksi sain valita itselleni korun. Valkkasin tuon mustan sydämen :)


Sitten ehdin käydä Superyellown osastolla fiilistelemässä pipoja. Hyviä tarjouksia ja ihania pipoja. Ja uusia vielä tulossa, joita odotan innolla saapuvaksi! Vinkkinä että Superyellowlla on meneillään allaoleva arvonta, kannattaa käydä tykkäilemässä. Pipot on tosi ihania ja niin kuin tiedätte, tää tyttö rakastaa pipoja. Sieltä piti sitten jo juosta klo 12.15 alkavaan uniasentoanalyysiin Familonin osastolle. Sain mielettömän hyviä vinkkejä nukkumiseen ja sen ergonomiaan. Sekä vinkkejä oikeanlaisen tyynyn valintaan. Kannattaa käydä täällä. Suosittelen! Näistä tulen myös bloggaamaan lisää piakkoin.Analyysin jälkeen kävin Avonin osastolla, jonne mut myös oli kutsuttu. Siellä oli pitkä jono. Jengi sai vaihtaa vanhan ripsivärinsä uuteen ja osastolla sai ottaa mypose -selfieitä. Kirjoitin huulipunalla kylttiin "Hymyilen". Silloin tunnen itseni sankarittareksi ;) Ja kuva otettu selfiekoneella. Hauska idis.
Eko Pharma Professionalin osaston etsin seuraavaksi käsiini. Olin saanut bloggaajien goodie bagissa testiin mustaherukkaöljyä, josta aiemmin kirjoitinkin. Ekopharman tuotteet on ihan mielettömiä ja niitä katseltiin pitkään. Sen lisäksi, että tuotteet on puhtaita ja hyviä, ne sopivat myös herkälle iholle. Moni luomu- tai luonnonkosmetiikka ei sovi mulle. Sain testiin hoitavia Tyrni -sarjan tuotteita ja tulen bloggaamaan niistä lähitulevaisuudessa. Täältä matka jatkui niin ikään Naturellement Bio -osastolle tsekkaamaan heidän tuotteitaan. Ruohonjuuresta olen näitä ostanutkin. On Sabé Masonin voidemaisia parfyymeja, joihin Madam tuoksujen suunnittelija itse on piirtänyt kuvat. Melkoista monilahjakkuutta. Terre d' Oc:n tuotteita (voiteita) oon ostanut paljon ennenkin, ja niitä oli myös osastolla sekä muita heidän tuotteitaan. Keskityin fiilistelemään tuoksuja.. Ja sain valita parfyymin. Valintani oli sarvikuono tuossa etualalla. 
Odottelin On The Go'n Heidiä kirppiskaveriksi ja sitten me törmättiin Biancaneven Eveliinan kanssa. Mun messulook on Biancaneven mallistoa ja voin sanoa, että vaatteet on enemmän kuin mukavat. Super suuri kiitos näistä. Kuin toinen iho päällä. Vaatteet on NIIN super. Biancaneven osastoa ei messuilla ole, he edustivat viime viikonlopun fitness kisoissa tuotteillaan koko viikonlopun. Mutta vaatteita löytyy verkkokaupasta.Tässä vaiheessa alkoi jo nälkä kurnia ja kun näin Toman CocoVin tiskin takana, tiesin että ruoka täällä ei voi olla huonoa :) Lounasta Heidin kanssa tutuilla mestoilla ja osastolla näin muutenkin paljon tuttuja. CocoVilta jatketiin hakemaan meidän kirppiskamoja ja mentiin laittamaan pöydät valmiiksi Bloggaajakirppistä varten. 

Mä olin pyytänyt, että saadaan pöydät Heidin ja Ainon kanssa vierekkäin, joten oli kiva vaihtaa kuulumisia aina silloin kun ei ollut asiakkaita. Jee miten huiput tyypit!Kirppiksellä meni tavara hyvin kaupaksi ja sen jälkeen messut oli vielä tunnin auki. Käveltiin Heidin kanssa vielä katselemaan mitä löydetään ja törmäsin Palviaisen Erkkiin Kärkkäisen osastolla. Häneen tutustuin CocoVi Barin aikoina ja Erkki on niin huippu. Hän alkoi lapata näytteitä mulle kassiin ja sanoin, etten tarvitse mitään purnukoita. Oon jotenkin niin tylsä ja tavallinen, että en juuri purkeista popsi tavaraa, vaan syön oikeaa ruokaa. No Erkki sai mut vakuuttuneeksi monen purnukan laadusta ja puhtaudesta. Nyt mulla on levää pakkasessa ja kivoja foodeja pöydällä, sellaisia mitä varmasti tulen käyttämään.  Kärkkäisellä on hinnat ja laatu todella kohdallaan. Käykääpä katsomassa täällä. Katteet on aika kovia näissä foodeissa yleensä, mutta täältä teet varmasti hyviä löytöjä. Oikeasti tähän osastoon kannattaa tutustua ajan kanssa ja kysyä pojilta neuvoa tuotteisiin. Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.Sellainen messupäivä oli perjantai. Kiitos kaikille ihanat ja huomenna takaisin. Huomenna on luvassa ainakin pari Joogafestarien tuntia ja aion ottaa lisää kuvia ja laittaa teille vinkkejä minne mennä, jos joku on menossa vasta sunnuntaina. Haluan tutustua myös enemmän muotipuoleen ja luonnonhoitoihin. Ja käydä muotinäytöksissä, jotka on aivan mielettömän upeita ja suuria täällä. 

Niin, ja oon menossa 10:ksi aamulla messuille. Jos onnistut bongaamaan mut näissä värikkäissä tamineissa Messukeskuksen edestä silloin, saat liput itsellesi ja kaverille. Nähdään aamulla :)


Hugs
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti