Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.10.2015

Sunday shopping and healthy bars at Puerto Banûs


Ensin pieni varoituksen sananen :) Kuvia tulee tosi paljon. Eilen tuli nähtyä niin paljon, etten tiedä mitä tänne haluaisin laittaa. Sunnuntai. Sadepäivä. Täällä tulee valoisaa vasta ennen yhdeksää. Heräsin sateenropinaan kahdeksan aikaan. Järkkäilin vähän kämppää ja odottelin, että sade helpottaisi. Aamulenkit on edelleen ainoa sporttailu mitä on tullut tehtyä, mutta oikeasti täällä on tullut käveltyä aivan tosi paljon. En jotenkaan nyt edes kaipaa kunnon treenejä. Treenaan sitten, kun on sellainen fiilis :) Todennäköisesti ei ole koko loman aikana. Nyt on hyvä palautua kunnolla. Aamuisin on ihanaa kävellä rannalla. Siellä ei sunnuntaina juuri sateessa moneen lenkkeilijään törmännyt, mutta oli muutama muukin lähtenyt liikenteeseen. Rannalla oli tosi kaunista pienestä sateesta huolimatta ja iholle tekee hyvää kun tulee vähän sadepisaroita kasvoille :)Lenkin jälkeen nautin aamupalaa partsilla. Hedelmien ja jugurtin kanssa söin eilen torilta ostettuja mulpereita. Voitte kuvitella, että maku on aivan eri kuin Suomessa myytävien, pussitettujen marjojen. Maistuu tosi hyvälle. Ja partsilla söin, vaikka ei aurinko hellinytkään. Villasukat sai vetää kyllä jalkaan. Hyvä, että ne on mukana :) Auringossa on tosi kuuma. Ihan kesä. Mutta kun sataa niin sataa. Toisaalta sateenkin jälkeen on lämmintä.. Mutta miten se nyt tuntuu sitten niin kylmälle täällä?
Hitaan aamun jälkeen, suunnistin Marbellan Puerto Banûkseen. Satoi vettä. Edelleen :) Kävelin satamassa ja pysähdyin välillä jonnekin ostoksille. Kivoja ja hienoja liikkeitä. Ostin Super Natural'lta pipon ja Kikolta kynsilakkaa. Mutta enimmäkseen kävelin vain ja otin kuvia. Natural Juice Bar'n olin googlannut etukäteen ja sinne piti päästä. Tilasin "Antioxidant" -mehun. Siihen tuli sitruunaa, porkkanaa, omenaa ja appelsiinia. Ai miten hyvää!Sitten vain käppäilyä ympäriinsä. Sadekin alkoi vähitellen helpottaa iltapäivään mennessä. 

Lounasta söin Terra Sana -nimisessä paikassa. Sieltä sai mehuja, smootheja, salaatteja, tortillaa, täytettyjä leipiä... Tämä paikka löytyy niin Fuengirolasta kuin Marbellan Puerto Banûksesta. 

Detox mehu - omenaa, selleriä, kurkkua, parssa, pinaattia ja limeä
Lounasta Terra Sana'ssa, Fuengirolassa
"Wellness & Energy" -salaatti - Thai tyyliin kokattua savustettua tofua riisinuudeleiden kanssa, pähkinöitä, basilikaa, papuja, kevätsipulia, pippuria, salaatin lehtiä ja soija-lime -kastiketta

Eilen tuli käveltyä taas aika paljon. Aamulla tunnin verran lenkillä, ja päivän aikana varmasti 10 kilometriä. Toivottavasti tänään paistaa aurinko, sitten aion olla vain rannalla kirjaa lukemassa. Ollut melkoisen tapahtumarikas viikonloppu. Jospas sitä nyt malttaisi vähän rentoutua. Näyttää se aurinkokin tuolta onneksi pilkottavan! Jee! Biitsi kutsuu! Ihanaa syyslomaviikkoa kaikille :)

xo
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti