Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.10.2015

Pipoilua ja tubetusta


*yhteistyössä Superyellow

Pipo päässä taas kun syksy tulee. Rakastan pipoja yli kaiken ja I Love Me -messuilla tutustuin enemmän Superyellow'n pipoihin. Heillä on tosi kivoja malleja ja monenlaiseen käyttöön. Tässä yksi mun valinta osastolta. Pipoja saa nettikaupasta ja varmasti Ski Expossa on taas edullisia tarjouksia, niin kuin I Love Me:ssä myös. Ihan uuden malliston pipoja ei I Love Me'ssä ollut (niitä mitä oisin halunnut), toivon että niitä olisi jo Ski Expossa. Haluaisin hankkia tuon etusivulla olevan sinivalkoisen pipon sieltä itselleni! Ja tämän jääkarhupipon mustana. Valkoinen mulla jo on, mutta jälkikasvu omi sen itselleen :) Mitäs kysyin minkä haluaa, hänellä on hyvä maku. Tosin ihan vähän vaan lainasin sitä eilen, kun se sopi mun valkoiseen takkiin niin hyvin. Se vilahtaa videossa tuolla alhaalla!
Olin eilen kävelyllä, itse asiassa puhelinpalaveria pitämässä pankin kanssa. Kun sitten palis loppui, räpsin muutamia kuvia ja totesin että pipohan pääsee niissä kivasti esiin keltaisia lehtiä vasten. Yrittäjänä palaveeraaminen on vähän erilaista kuin vanhassa toimistohommassa. Siellä olisin istua tönöttänyt tuolilla koko puhelun ajan. Yritän jotenkin välttää istumista ja hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kun sitten puhelu oli puhuttu ja kuvat otettu, laitoin puhelimen kokonaan kiinni ja nautin maisemista ja nuuhkin raitista ilmaa. Välillä voi olla tehokas, mutta on osattava myös relata. 

Päivä meni reippaasti töitä tehden, ja iltapäivällä oli pari Pilates tuntia. Tässä ex-tempore videota ennen päivän viimeistä tuntia. Ajatus todellakin tuli aivan hetkessä mun päähän, että kuvaanpas videon. Ja laatukin on sitä luokkaa, hehe! Olis ehkä voinut vähän ehostaa, miettiä mitä sanoo tai katsoa edes että auton peräkontti ei oo ihan sotkussa. Mutta tilanne on todellakin aito. Mutta onpa nyt jotain hölinöitä ja liikkuvaa kuvaa tästä mun arjesta. Sitä se on. Pipo päässä tavaroiden roudaamista ja tuntien vetämistä. Älkää pliis naurako. Mun pitää varmaan käydä ostamassa selfiekeppi, että saan kuvattua vähän laadukkaampia juttuja :D Jos mäkin uskaltautuisi mukaan tähän tubettajien ihmeelliseen maailmaan. Sportsladyh -kanavalta löytyy kaikkia vanhoja videoita, ja edellisestä todellakin on aikaa. Nyt siellä on sitten tää. Jos käännätte vähän tietsikkaa tai taivutatte hieman päätä, sitä on ihan helppo katsoa :D :D


Happy Wednesday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti