Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.10.2015

Kolmannen messupäivän antia: kauneutta, ylellisyyttä ja timangeja


Sitten vähän koostetta vikasta messupäivästä. Minulle oli varattu sunnuntaille hoito Kauneushoitola Kuiskauksen osastolle. Olin odottanut tosi paljon hoitoa. Ensinnäkin kasvohoidot on aivan ihania, ja vielä erityisemmän tästä tekee se, että hoito tehtiin täysin luonnonkosmetiikkaa käyttäen, Providan tuotteilla. Ja hoitolan omistaja, Heidi (joka myös teki mulle hoidon) on aivan ihana tyyppi. Oli aika jännä mennä hoitopedille makoilemaan, kun ympärillä ei ollutkaan hoitolan seesteistä tunnelmaa, vaan messukeskuksen taustahälyä. Mutta rentoutumiseen ei kauaa mennyt ja taustahäly katosi. Jossain vaiheessa ihan nukahdinkin. Niin ihanaa oli tämä kasvohoito.

Providan tuotteet ovat aromaterapeuttisia ja ayurvedisiä. Ne ovat ylellisiä, ja sopivat vaativammallekin iholle. Mun ihon on herkkä, enkä mielelläni laita sille mitään jota en voi myös suuhuni laittaa (mutta joo, olen kyllä toistaiksi pieni "sekakäyttäjä", sillä tietyt tuotteet ovat vielä hakusessa luonnonkosmetiikan puoelta). Eli en tykkää, että kosmetiikassa on synteettisiä tai "luonnollisia" ainesosia. Haluan, että iho voi vapaasti hengittää ja että sen aineenvaihdunta ja toiminta säilyy normaalina. Että toimintaa tuetaan hyvin tuottein, ei tukita ihoa. 

Itse hoitoon sitten.. Iho puhdistettiin, kuorittiin ja laitettiin naamio. Naamion aikana sain jalkahieronnan. Sain valita joko päähieronnan tai jalkahieronnan ja messuilun jälkeen vei jalat voiton. Mun mielestä on ihanaa, että asiakasta ja hoitoa ajatellaan kokonaisvaltaisena hyvinvointina. Asiakkaasta pidetään huolta ja häntä ei jätetä yksin hoitopedille makoilemaan naamion kanssa. Ei lähdetä vastailemaan puhelimeen tai ruokatauolle. Koko ajan tärkeämmäksi ja tärkeämmäksi mielestäni menee hyvä palvelu, asiakkaasta välittäminen.  

Kauneushoitola Kuiskaus sijaitsee Punavuoressa vielä 14. marraskuuta asti. Sitten hoitola muuttaa Ouluun. Saavat oululaiset nauttia näistä ihanista hoidoista! Ihanalle Heidille iso kiitos ja menkää te ihanat lukijat nyt äkkiä kasvohoitoon, ennen kuin hoitola karkaa pohjoiseen :)

Sain muistoksi myös Providan kasvonaamion. Sen voi jättää kasvoille myös yön yli. Kiitos! Naamion kanssa on samassa kuvassa näkyy hiuspyyhe. Sen sain ennen messuja, bloggaajien goodie bagissa. Pyyhe on ihana. Pehmeä ja ihanan laatuinen. Turbaani päähän saunan jälkeen ja tukka kuivuu aivan mahtavasti. Tällä merkillä on muutenkin niin paljon ihania juttuja. Pyyhkeitä, tossuja, kylpytakkeja, lasten pyyhkeitä, kauniita laudeliinoja... Niitäkin kävin messuilla ihastelemassa ja hypistelemässä. Ylellistä koti-spa meninkiä. Kannattaa tsekata! Ihania joululahjaideoita vaikka.Kasvohoitoon tullessani, eksyin sattumalta Melon'n osastolle. Heillä oli Emanin mineraalimeikkejä ja tytöt lupasivat ehostaa mut kasvohoidon jälkeen. Ihanaa! Emanin tuotteissa ei ole käytetty kovia kemikaaleja, öljyjä, säilöntäaineita, parabeenejä, alkoholia, tuoksuja tai muitakaan sellaisia ainesosia, jotka ihoa yleensä ärsyttävät. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia. Meikkejä myydään neljässä paikassa Helsingissä. Täältä voit katsoa enemmän Emanin meikeistä. Meikkauksen yhteydessä oli puhe myös Sairaala Siluetin yhteydessä olevasta Spasta, siellä tehdään myös näillä meikeillä. Siluetin vastaanotossa olen käynyt kerran, kun menin samaan paikkaan kaularangan magneettikuvaukseen. Mutta heillä on kuulemma siellä myös ihana Spa :) Täytynee käydä testaamassa sitä joskus!
Sitten mä kiertelin vielä messuilla ja Lindroosin osastolle jäin höpöttämään pitkäksi aikaa. Lindroos on myös lähtöisin Porista ja "maanveljien" kanssa aina riittää juttua. Kyllä Pori on paras! Liikkeet löytyvät niin Helsingistä kuin Poristakin. Ihastelin kaunista Lumi -sarjan roosanauha sormusta ja osallistuin arvontaan. Siitä voit lukea lisää täältä. Hieno perheyritys ja koruilla hienot tarinat. Mun mielestä koru on silloin jotain, kun sillä on tarina. Tai etenkin silloin, kun se on uniikki. Niin kuin mun kahvakuula -riipus. Ja niinkuin niin monet Lindroosilla yksilöllisesti teetetyt vihkisormukset vaikka. Nyt peukut pystyyn, että onnetar suosii arvonnassa ja saan pinkin timangin kättäni koristamaan :) Vihkisormusta kun ei valitettavasti ole näköpiirissä. Haha :D


Nämä Hipaneman kauniit rannekorut on myös mainitsemisen arvoisia! Stockalta löytyy ainakin. Mulla oli sellainen reissussa mukana (koru saatu blogin kautta). Jäin myös himoilemaan tuollaista tummempaa versioita. Oli tosi kaunis ja juhlava käyttää näin talviaikaankin. Ehkä sellainen pitää vielä hankkia :)
Tähän kesäiseen lomakuvaan hyvä päättää tämä postaus. Työt alkoi eilen illalla taas kuulatunnilla Kumpulasta. Olin niin liekeissä, kun pääsin taas käsiksi kahvakuulaan! Tänään olen ajellut asiakkailla, vienyt auton renkaanvaihtoon ja purkanut messuantia. Nyt menen pitämään vielä illan tunnit. Kahvakuulaa ja Method Putkistoa olisi vielä luvassa. Teille toivotan oikein ihanaa ja rentouttavaa iltaa :) Paluu arkeen on taas tapahtunut ja vakio varuste on taas sporttivaatteet sekä kahvakuula ja Pilatespallot. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti