Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.10.2015

Monday Beach life



Maanantaikin valkeni sateisena :) Sateisena päivänä voi onneksi tehdä kaikkea hyödyllistä. Kävin kaupassa, kun siivooja kolkutteli ovelle. Kuvan ostokset maksoi vähän päälle kympin, siinä on koko loppureissun aamupalat ja iltapalat. Ja enemmänkin..


Tulin kaupasta ja sade oli lakannut. Aamulenkiksi kai voi kutsua vielä lenkkiä, jonka tekee klo 10.00 :) Tunnin kävely ja kämpille. Aika sateisen harmaata edelleen. Mutta toivomukseni kuultiin, ja aurinko alkoi paistaa. 





Jees, aurinko paistaa!! Vihdoin! Joten.. Aamiaisen sain nauttia partsilla bikineissä. Ei tarvinnut laittaa villasukkia. Aamiaisella hedelmäsalaattia: banaania, omenaa, kiwiä ja granaattiomenaa. Sekä jugurttia. Täältä ei vain löydä maustamatonta jugurttia, jossa ei olisi sokeria. Tämä oli pienimmän sokerimäärän sisältävä luonnonjugurtti.. 5g sokeria purkissa.. Huh.. 




Aamiaisen jälkeen äkkiä rannalle. Tänään on kansallinen vapaapäivä, ja mun vakkari beach ravintola oli kiinni. Kävelin vähän pidemmälle ja luin auringossa kirjan loppuun. 




No rannalla vain luin ja luin. Ehdin aloittaa vielä toisenkin kirjan ennen lounasta. Taivas+Helvetti 3. kirja, Riko rajasi oli seuraavana vuorossa. 


Lounasta söin rannalla, ja istuin pöydässä ehkä pari tuntia. Salaatti, ja sen päälle espresso. Silloin satoi taas vettä.. Aurinko alkoi taas paistaa, kun olin lopettanut. 



  
Päivä on mennyt uidessa, laiskotellessa, lukiessa, syödessä... Juuri niin kuin pitääkin. Ja niin kuin toivoin. Olen tyytyväinen itseeni. Olen relannut :) Rantsusta ja altaalta tulin kämpille ja laitoin illallista ensimmäisen kerran koko loman aikana. Tällaisia ruokia nostelin pöytään... Munakasta ja riisikakkuja. Munakkaassa on tomaattia, sipulia, valkosipulia ja kananmunia. Se on paistettu voissa ja päälle laitoin salaattia. Riisikakkujen päällä on avocadoa ja salaattia. Kotona olisin paistanut kookosöljyssä ja laittanut päälle basilikaa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti