Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.6.2016

Fudismutsin treeni kentän laidalla


Täällä on viikonloppu mennyt tosi rennosti. Nukuttiin aika pitkään ja aamupalan jälkeen lähdettin Martinlaaksoon fudisturnaukseen. Aamulenkit jätin väliin. Ja päätin pitää tänäänkin lepopäivän. Viikonloppuisin en erikseen lähde treenaamaan, ellei lapsi sitten satu olemaan jossain kaverilla tms. Vietän mieluummin aikaa hänen kanssaan.

Pelejä oli tänään 5 ja kentällä meni monta tuntia. Oli aikaa vähän kuvatakin :D Tää H&M juoksutakki on mun mielstä tosi loistava, sillä siinä on kellon kohdalla aukko hihassa. Tykkään. Ei tarvitse repiä hihaa aina ylös, jos haluaa tarkistaa sykkeen. 


Kyllä tänään kävelyä kuitenkin sen 10 000 askeleen verran on kertynyt. Vähän oli pakko myös jumpata kentän laidalla. Askelkyykkyjä, hyppyjä.. Ja viimeisen tauon aikana kun pojat oli valmentajan huomassa, kävin kävelemässä vartin. Niin jäässä kyllä olin. Tuntikaupalla kun seisoo kentän laidalla, tulee helposti kylmä. Tätä treeniä tein pari kierrosta. Sitten alkoi poikien peli joten keskityin katsomaan. 


 Treeni fudiskentän laidalla

24 askelkyykkyä
15 hyppyä kyykystä ylös (ojenna kädet ylhäällä)
1 jalan maastaveto 10/jalka
20 haaraperushyppyä

Tee neljä kierrosta ja pidä kierrosten välissä palautukset. 

Periaatteessa kaikki passiivisuuden välttäminen on aina hyväksi. Tänään olisin saanut tosi liikkumattoman päivän, jos olisin vain jättänyt kentän vieressä jumpat väliin tai värjötellyt kentän laidalla liikkumatta yhtään. Se mua yleensä ihmetyttää kun sanotaan ettei ole aikaa treenata. Aikaa on aina kun vain tekee. Treenata voi missä vain. Kotona, fudiskentän laidalla, leikkipuistossa, hotellissa, mökillä... Se on itsestä kiinni. Illalla käytiin kaupassa, autoilun sijaan käveltiin. Siinäkin tuli puoli tuntia kävelyä, hyötyliikuntaa. No eihän mullakaan sillä tavalla ole aikaa ja mahdollisuutta harrastaa, jos niin ajattelee.. Kun arki ja työt ottaa sen ajan. Ehkä sitten joskus kun lapsi on isompi. Siihen ei kauaa mene, kun häntä ei enää kotona näy. Mutta näinä vuosina olen mennyt ja liikkunut sen ehdoilla. Viikottaiset tanssitunnit, tennistunnit tai ratsastustunnit on vaihtuneet luonnossa liikkumiseen, kotitreeneihin, venyttelyyn ja satunnaiseen salilla käyntiin. Kaikella on aina aikansa ja paikkansa. Hyvä näin. Arvokasta aikaa lapsen kanssa ja meillä on kyllä mahtavan kivaa yhdessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti