Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.6.2016

No make up, luomuputeleita ja päivää kuvina


Hello Friday! Mä heräsin kaverin kanssa aamulenkille jo 5.30. Sen jälkeen oli hyvää aikaa laittaa rauhassa aamupala, lukea Hesari, tehdä eväät lapselle leirille ja viettää kiireetön aamu. Inhoan kiirettä, etenkin aamuisin. Mieluummin herään hyvissä ajoin ja lähden hyvällä mielellä ovesta ulos. Mittari näytti +7 kun lähdin lenkkille. Oli oltava pipo ja hanskat. Ja luonnollisesti en meikkaa aamulenkille :D

Snap chatJa kyllä. I'm back snap chatissa. Oli viikon tauko snäppäämisestä. En yksinkertaisesti ehtinyt. Eilen pelleiltiin lapsen kanssa ja tänään tuli taas snäpättyä. Löydyn snpapista tunnarilla sportsladyh.

Purkkipostaus

Sitten mä ajattelin tehdä myös pienen purkkipostauksen. Luomudödöistä on vaikea löytää sellaista joka pitää. Kalliit urheiluvaatteet menee helposti piloille, kun dödöissä ei ole pitoa. Tää todellakin toimii. Antiseptinen mineraalikivi estää hyvin kaikki hajut, toimii. Se kastellaan veteen joka kerta ennen käyttöä. Sopii niin miehille kuin naisillekin. Hajuton. 


Hammastahna on vaihtunut myös luomuksi aikoja sitten. Ja harja vaihtunut muovisesta luonnon materiaaleihin. 

hyvä luomu hammastahna ja ei muovinen harja

uudet tuttavuudet.. toivon ettei tukka mene takkuun :)
Shampoot on varmaan ainoa kosmetiikka, joissa oon tähän asti ollut onnellinen sekakäyttäjä. Välillä luomua ja välillä itselle hyviä tuotteita. Kaikkeen tottuu, ja vierastan laittaa iholle voiteita jotka maistuu pahalle. Periaatteessa mitään mitä et voi suuhusi laitaa, ei kannata laittaa ihollekaan. Se on kuitenkin meidän suurin elin. Mutta tuotteet paranee jatkuvasti, ja luomutuotteista löytää myös itselle hyviä kun ajan kanssa etsii ja kokeilee. 

mun lemppari vartalon kosteutus: hajuton vartalovoide ja lemppari öljy yhdistettynä tekee parhaan lopputuloksen
Perjantain vapaa

Mulla oli tänään vapaapäivä. Perjantai on mun lauantai. Pyöräiltiin lapsen kanssa aamulla leirille. Mä olin sopinut lounastreffit keskustaan ja fudiskentältä pyöräilin sinne. Kävin sitä ennen Helsingin Kaupungin Museossa. Se on hieno ja uusittu. Paljon nähty vaivaa. 

kantojuhta - oli painava fudisreppu
Keskustan hulinaan en jaksanut jäädä sen pidemmäksi aikaa. Lähdin kohti kotia. Ennen kuin lapsi pääsi leiriltä, kulutin aikaa Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa. Vihreää teetä kesäkahvila Kapusiinissa. Ja sen jälkeen kävelin puutarhassa. Ja istuskelin penkillä lammen vieressä. Huomaan, että elämä on niin vieroittunut kaupunkimeiningeistä, että enemmänkin ahdistun siellä hulinassa. Ihmiset näyttää kiireisille ja pahantuulisille. Tänään menin Espaa pitkin ja Kämpin ohi. Terassilla ihmiset istuivat suu mutrussa ja kyllästyneen näköisenä. Mikä sitä onnea tuo elämään? Mulle tuo ehdottomasti liikkuminen, luonto ja rakkaiden kanssa vietetty aika. Tietty on Kämpissäkin kiva istua joskus. Mutta en mä sinne murjottamaan menisi :D 


Sitten mä pyöräilin lasta hakemaan leiriltä. Pyöräiltiin kotiin yhdessä ja oli hyvä reissu. Nopea syönti kotona ja hypättiin autoon ja ajettiin illan fudispeleihin. Säästyttiin sateelta. Huomenna jälleen fudismutsina kentän laidalla. Tänään EM-fudista :) 


1 kommentti:

  1. +$3,624 PROFIT last week!

    Receive 5 Star verified winning bets on NFL, NBA, MLB and NHL + Anti-Vegas Smart Money Signals!

    VastaaPoista