Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.6.2016

Work & Photoshoots


Ai että mitkä säät! Niistä on nyt nautittu. Oon ulkoillut paljon ja sitä "pakollista työmatkapyöräilyä" on tullut tuntikaupalla. Lenkillä oon käynyt myös, tehnyt ehkä vähän lyhempiä lenkkejä kuin yleensä. Tänään oli eräänlainen "prinsessapäivä". Mulle oli varattu aika Mallitoimisto Clamos'n kuvien päivittämiseen. Edelliset kuvat oli vuosia vanhat. Piti meikata ensin itse, mutta sitten mulle iski viime hetken paniikki. Etenkin kun tukkakin on vähän luonnontilassa. Oon ollut pitkään käymättä kampaajalla. Haluaisin luopua kokonaan värjäämisestä. Onneksi Thialla SOFiNAH'ssa oli aikaa meikata mut tänään. Suuri kiitos <3 Aamulla pyöräilin saattamaan lapsen leirille, sieltä ensimmäiselle asiakkaalle ja sieltä Uudenmaankadulle meikattavaksi. Oli turvallisempi olo mennä kuvattavaksi kun on edes naama kunnossa :D


Liikkeessä on aivan ihania vaatteita, edelleen :) Aina jaksan niitä hehkuttaa. Ja noin Le Specsin lasit on kyllä aivan mahtavia. Niitä oon vuosien varrella tullut hankittua ja tänään mukaan lähti yhdet. Tänään liikkeeseen tuli uusia laseja, ja kyllä niitä menikin. Kannattaa olla nopea jos näitä halajat. Todella hyvä hinta/laatusuhde näissä laseissa.


mustat lati sai tänään uuden kodinIhan muutama selfie piti tietysti ottaa kun oli meikkiä pitkästä aikaa. Oon aavistuksen tullut laiskaksi myös meikkaamisen suhteen nyt kesällä. Kun ihossa on hyvin väriä ja päässä on aurinkolasit, ei meikkiä tarvitse laittaa. Etenkin kun olen jossain muualla kuin "ihmisten ilmoilla", jumppakamoissa asiakkaita ohjaamassa tai itse liikkumassa. Saatan käydä myös uimassa kesken päivän, joten en jaksa putsailla meikkejä pois. Puhumattakaan siitä, että alkaisin meikkaamaan uudelleen uinnin ja saunan jälkeen. 


Kuvat oli nopeasti otettu ja pääsin jatkamaan matkaa. Farkut siis veks ja takaisin pyörän selkään. Hietsun kirpparin kautta pyöräilin Löylyyn lounaalle. Pitkästä aikaa lounasta ulkona. Se on tosi luksusta, kun laittaa aina ne päivän 5 ateriaa itse. 


päivän salaatti
Myöhäisen lounaan jälkeen jatkui työt. Asiakkaiden ohjausta ja Kaivarin kuulatuntia. Päivä prinsessana oli ohi ja pyöräilin töiden jälkeen kotiin vastatuulessa 45 min. Matkalla pysähdyin kaivamaan ötökkää silmästä ja meikit levisi lopullisesti. Kotiovella huomasin, että avaimet oli tippuneet matkalla. Onneksi lapsella oli avaimet, kun tuli kaverilta. Back to reality :D Kiva päivä oli kyllä ja paljon tuli nähtyä liikenteessä tuttujakin. Nyt on ihana viettää huominen taas kotihoodeilla. Ja täytyy myöntää, että kyllä sitä vaan hyvin viihtyy kotona, urheilemassa ja omissa puuhissa. Normi arjessa lapsen kanssa. Sadepäivä tulee sporttailujenkin puolesta tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti