Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.6.2016

Juhannuksen tunnelmia ja Löylyn löylyt testattuMiten teidän juhannus on mennyt? Täällä todella rauhallisesti lapsen kanssa. Perjantaina mä kävin aamulenkillä. Sitten käytiin shoppailemassa, lapsi halusi mennä. Ja mikäs siinä kun on kaupat auki ja vietetään juhannusta kaupungissa. Löydettiin kiva lautapeli alesta. Päivällä satoi vettä ja ajeltiin Löylyyn saunaan. Sepä oli täynnä, jokainen vuoro, sateesta huolimatta. Ajattelin, että eihän kukaan kaupungissa ole tai sateella halua uimaan.. No teimme varauksen seuraavalle päivälle, mikä olikin tosi hyvä sillä juhannuspäivänä paistoi aurinko. 
lauantaina lepopäivä ja pitkät venyttelyt aamulla

pohkeissa tuntuu torstain porrastreeni


Lauantaina mulla oli treeneistä lepopäivä ja jaloissa tuntui torstain portaat. Venyttelin aamulla melkein tunnin ja oli aivan uudesti syntynyt olo taas. Sitten me lähdetitiin testaamaan Löylyn löylyt. Opittu siis on, että 2 tunnin saunavuoro kannattaa varata netistä etukäteen. Alle 11-vuotias lapsi pääsee veloituksetta aikuisen seurassa jos käytetään samaa pukukaappia ja lapsella on oma pyyhe & pefletti mukana. Saunoihin otetaan kerralla vain tietty määrä porukkaa. Meillä oli varaus heti "ensimmäisessä kattauksessa" klo 13.00. Tultiin paikalle ennen yhtä ja jonoa oli jo muodostunut oven taakse. Tasan klo 13 ovi aukesi ja pääsimme sisään. Vastaanotto oli ystävällinen. 
Löylyn suihkutilat ja saunat olivat tosi hienot ja löylyt hyvät. Juhannuspäivänä kuitenkin paikalla oli krapulaisia miehiä (jotka eivät kestäneet löylyjä), turisteja (jotka myöskään eivät kestäneet löylyjä) ja kaikenlaista muuta porukkaa (joista harva kesti löylyjä). Jotenkin oli vaivaannuttavaa ja ärsyttävää, kun löylyä ei voinut kunnolla heittää. Vaikka kyllä me joka kerta aina kysyttiin saako heittää.Ymmärrän, että kaikki ei tykkää kovista löylyistä. Sitten menimme savusaunaan ja siellä todellakin oli kuuma :D 
19 euron hintaan sai saunoa ja uida kaksi tuntia. Hintaan kuului pyyhe, pefletti ja suihkuissa oli shampoota ja saippuaa ja naisten pukutiloissa oli myös 1 fööni. Oli myös se savusauna (jossa lämpöä riitti ja josta tykättiin kovasti) ja puusauna (josta oli hienot näkymät ja hyvät löylyt silloin kun sai/uskalsi heittää). Mereen pääsi uimaan ja oli välillä mahtavat aallot kun ohitse ajoi vene tai vesiskotteri. Meressä oli tilaa, harva uskaltautui uimaan ollenkaan. Meillä oli mukava kaksituntinen lapsen kanssa ja puitteet oli aivan mahtavat. Ja merivesi kylmää. Kävin uimassa ehkä kuusi kertaa ja jokaisella kerralla olin niin kauan vedessä, että alkoi pistelemään ja tulla kylmä. Palauttaa niin hyvin! Ja juhannuspäivänä oli kaupungilla ja Hernesaaren rannassa tosi paljon jengiä liikenteessä. Missä oli se Helsingin hiljainen juhannus :D

Muuten sitten nähty kavereita, pelattu sitä uutta lautapeliä ja leikitty pihalla vesisotaa. Ja katsottu luonnollisesti fudista. Tänään oli ihana olla aamulenkillä, eilisen lepopäivän jälkeen. Ja täällä mä nyt odottelen, että jälkikasvu heräisi ja päästään lähtemään pyörillä uimaan. Laukut on jo pakattu ja mulla toinen jalka oven välissä. Oli sen verran tärkeä ja hieno toi Kroatia-Portugali -matsi eilen, että pakkohan se oli antaa katsoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti