Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.6.2016

Viikonloppua ja paluu arkeen


5:30 aamulenkki lauantaina

Oli hieno viikonloppu. Liikunnan täyteinen sellainen taas. Paljon lapsen kanssa yhteistä aikaa ja ihania ihmisiä. Perjantaina oli lapsen pelit Munkassa. Lauantai, koulujen päättäjäispäivä, alkoi 5.30 aamulenkillä. Sen jälkeen mehua, aamupala ja lähtö koululle. 


lauantaina aamulenkillä

joka-aamuinen mehu, lauantaina porkkana-inkivääri sellainen

koululta pullakahville
Todistusten jaon jälkeen pyöräiltiin Koskenrannan terassille pullakahville, jossa mä pullan sijaan söin salaatin. Olin liikenteessä mummopyörällä, ja on se raskas kun vertaa mun toiseen fillariin. Iltapäivällä lähdettiin veljen tyttären nimiäisiin ja siellä meni sitten loppupäivä. 


vauvan nimiäisiin lähdössä

Syömiset on menneet aika rennosti viikonloppuna. Perjantaina muuten söin kanakebabin salaatilla (ja ilman leipää). Mä en oo oikeasti syönyt sellaista 20 vuoteen! Edellisestä hampurilaisestakin on jo neljä vuotta aikaa.. Pizzaa kyllä tulee pari kertaa vuodessa syötyä, mutta siinä melkein se roskaruokaosasto sitten on. Mutta ei ne syömiset silti överiksi menneet. Kohtuudessa on pysytty ja annoskoot sopivina. Perjantain ja lauantain lounas ja päivällinen tuli nautittua poikkeukselliseti kodin ulkopuolella ja oli ihana pitää lomaa ruuanlaitosta. Sunnuntaina taas kokkailin kotona ja tein meille eväätkin kun lähdettiin pyöräretkelle maauimalaan. Ne eväät piti tosin nauttia vasta uinnin ja saunan jälkeen, kun oltiin puettu lämpimästi päälle. Sen verran kylmä oli.. Rakeitakin tuli pyöräilyn aikana ja oli sormet aivan jäässä kun päästiin kotiin. Paino on pudonnut vähän kuin itsekseen viimeisen 3 viikon aikana pari kiloa. Oon lisännyt hiilaria joka aterialle, joten ylimääräinen puputtaminen on jäänyt pois. En ole varsinaisesti ollut edes dieetillä. Tietty aerobista on tullut vähän enemmän, kun oon tehnyt vähän pidempiä lenkkejä ja myös pyöräillyt jonkun verran. Saahan se paino tästä vähän kesää kohti karistakin :)sunnuntaina aamulla 9 kilsan lenkki
lenkin ja aamumehun jälkeen aamupalaa sunnuntaina
Fillarointia, kävelyä ja uintia on tullut viikonloppuna. Ja oli kyllä kiva viikonloppu. Nyt sitten taas paluu arkeen ja töiden pariin :) Kävin lääkärissä tänään olkapään vuoksi ja ei sitä kyllä lähdetä helpolla operoimaan. Käden pitäisi antaa nyt levätä rasituksesta ja sitä lähdetään fyssarin kanssa kuntouttamaan. Kuukauden kuluttua arvioidaan tilanne uudelleen. Eli hyviä uutisia, sellaisia mitä toivoinkin. Kyllä se kuntoon tulee! Niin kuin mun polvenkin kanssa (ja kaikkien muiden loukkaantumisten), uskon positiivisen ajattelun voimaan ja veden parantavaan voimaan myös. En silloin halunnut, että polvea leikattaisiin ja nyt sillä jo lasketteleekin. Ja tietysti se oikein tehty huolto ja jumppa kädelle, mitä fyssari sitten määrää. Hyville oli vain haasteellista saada aikaa ja kesälomakausi on alkanut myös mikä vaikeuttaa aikojen saamista. Nyt odotan, että mun lääkäri-isä saa mut jotenkin järjestettyä hyvälle fyssarille ja pääsen aloittamaan kuntoutuksen. Mä olin henkisesti varautunut oikeastaan siihen, että syksy menee piloille ja käsi leikataan ja se on kantositeessä neljä viikkoa ja kuntoutuu sitten kuukausia. Enkä voi tehdä mitään liikuntaa. Kauhea ajatus tällaiselle elämäntapaliikkujalle. Heh, pessimisti ei pety vai miten se meni. Eli hyvillä fiiliksillä tähän viikkoon. Yrittäjänä, yhden naisen yrityksessä, liikunta-alalla vielä nää tällaiset loukkaantumiset saattaa olla melko haasteellisia. Ja vielä se, että liikunta on muutenkin niin iso osa elämää. Tykkään mennä ja liikkua ja tehdä ja nautin siitä. Liikun koska tykkään, en siksi että pylly olisi jonkun mallinen tai olisin superlaiha tai muuta sellaista. Liikunnasta saa hyvän mielen ja terveen kehon ja arjessa jaksaa paremmin. Näyttää kuitenkin siltä, että syksy on pelastettu. Olen päättänyt saada olkapään kuntoon.


Kivaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti