Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

31.7.2016

Sateinen lenkki ja aurinkoinen porrastreeni (vinkki videoineen)
Eipä juuri säätiedotuksiin oo ollut luottaminen tänä kesänä. Enkä mä oikeastaan niiden mukaan kesälomaani ole elänytkään. Maauimalassa on vähiten jengiä kun vähän sataa ja usein se aurinko sitten alkaakin paistaa. Aamulenkillekin vain lähdin tänään. Oli mahtava lenkki. Puolivälissä alkoi sataa. Odotin hetken puun alla jos se lakkaisi, ei lakannut. Jatkoin matkaa. Vettä tuli kaatamalla, koko ajan enemmän ja enemmän. Ja mikä parasta, kaikki vastaantulijat iloisesti jotenkin kommentoivat sadetta. Yksi setä käveli vastaan paljain jaloin ja hehkutti miten mahtava keli! Juuri näin :)


aamun mehu partsilla lenkin jälkeen


Päivä meni lapsen kanssa puuhastellessa ja kotona. Venyttelin jossain vaiheessa tunnin. Iltapäivällä oli puolentoista tunnin fudisharkat. Mä kävin tekemässä sillä välin 45 minsan lenkin ja 45 porrastreenin tein siinä kentän vieressä. Käpylän liikuntapuistossa on minipienet portaat, mutta kyllä niissä hien saa virtaamaan.


Tässä taas muutama vinkki porrastreeniin. Täällä on aiemmin kirjoittanut treenivinkkejä portaisiin, ja täällä myös. 

portaissa nousee syke ja hiki virtaa, oon kyllä tällä hetkellä aivan in lööv tähän treenimuotoon
1) Astu joka kolmannelle portaalle ja ojenna jalka taakse niin ylös kuin saat. Kävele alas ja toista 5 kertaan.


2) Hypi paikallasi vuorotellen jaloilla koskettaen ensimmäistä porrasta. 20-30 toistoa ja sitten juoksu ylös niin lujaa kuin pääset! Toista ainakin 5 kertaa.


3) Hyppää seuraavalle portaalle ja kyykkää aivan alas asti. Tee niin monta kuin menee :) Ja vaikka 3-5 kierrosta.


4) Treenin lopuksi loiki kevein askelein vielä kerran ylös ja muista hymyillä :D


Treenien jälkeen mentiin lapsen kanssa vielä Kumpulaan uimaan. Hyvin palauttaa treenien jälkeen, niin äidin kuin pojankin.

Aamulla töihin. Yhden asiakasyrityksen kahvakuulatunti on ensimmäisenä ohjelmassa. Ja pyörällä aion mennä kun tavaroita ei nyt tarvitse roudata. Ihanaa mennä töihin ja ihanaa kun kesä ja kaikki kivat jutut vielä kuitenkin jatkuvat. Mä oon tavallaan jo odottanut töiden alkua. Ja oon nähnyt myös painajaisia, että unohdan mennä töihin. Jotenkin loma on tuntunut vaan niin pitkältä. 


Hyvää töiden aloitusta kaikille muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti