Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.3.2017

Hole in the ice ja valmennusjuttuja


Toivottavasti teillä on ollut hyvä maanantai. Mä kävin illalla tuntien päätteeksi avannossa. Kuvat on arvatenkin otettu toisella kertaa, sillä tänään Kuusijärvelle ajaessa oli jo pilkkopimeää. Avanto ja sauna teki niin hyvää. Sunnuntain ja maanantain ohjausten jäljiltä kroppa oli melkoisen muusina, vaikka huoltoa on tehty.

Täällä päivä on mennyt työn touhussa, asiakkaita valmentaen ja ohjaten. Viime viikolla sain ihanan viestin eräältä asiakkaltani, hänen puolen vuoden PT-jaksonsa päättyi, hienoin tuloksin (lähetin ohjattavalle loppukuntotestin tulokset) ja sähköpostiini tuli ihana viesti:

"Jee, sä teit viiskymppisestä hyväkuntoisen kakskymppisen. Tämä on ollut avartava matka kanssasi ja ihan vilpittömästi uskon, että olen saanut hyvät eväät elämälle sen viiskymppisen jälkeenkin. Olen saanut notkeutta, voimaa ja elämäniloa ja siinä sivussa on pudonnut mukavasti ja turvallisesti painoakin. Ruokavaliokin on nyt tasapainossa. Tästä on hyvä jatkaa!"

Tämän upean naistreenattavan kanssa on tehty monipuolista ja toiminnallista harjoittelua, katsottu oikeita venytyksiä ja kiinnitetty huomiota kehonhuoltoon ja palautumiseen sekä pudotettu painoa upeasti. Upea puolivuotinen meillä takana ja haikein mielin päästän tämänkin onnistujan käsistäni.


Yhdelle ohjattavalle siis on tilaa! Jos innostuit ja kiinnostuit, niin laita viestiä hanna@anttipoika.com ja kerron lisää valmennuksesta. 
Mun nettisivuilta www. anttipoika.com löydät myös lisää infoa.

Kivaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti