Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.3.2017

Tiistain hankintojaTänään on ollut sopivasti töitä ja mukavasti sosiaalista elämää. Treffattiin kaverin kanssa kaupungilla keskellä päivää, ja sellaiset breikit tekee vain niin hyvää arjessa. Saa jotain aivan muuta mietittävää. Keskustassa tulee pyörittyä tosi harvoin, ja silloin se tuntuu kyllä tosi luksukselle ja kivalle. Käytiin Mat'ssa syömässä ja käveltiin ympäriinsä. 

Menin Eranovasta ostamaan paria kirjaa, jotka olivat sitten molemmat hyllystä loppu. Ne menivät tilaukseen. Toinen niistä, Asta Raamin Älykäs Intuitio -kirja käsittelee intuitiivisen tiedon eri muotoja. Ihmisen ajatteluhan koostuu karkeasti kahdesta päätyypistä: tietoisesta päättelystä ja intuitiosta. Itse luotan vahvasti intuitioon omissa päätöksissäni. Kirjassa pohditaan intuitiota monesta eri näkökulmasta.. Mutta niitä paria kirjaa odotellessa luen tämän "Intohimoinen läsnäolo" -kirjan. KonMaritin mun kirjahyllystä kaikki sellaiset kirjat, joita en tule enää lukemaan uudestaan. Ja ne kirjat mitä hyllyyn nyt hankin, ovat tarkoin harkittuja. 


Ruohonjuuressa kävin täydentämässä purnukkavarastoa. Kosmetiikassa mulla on nykyään se periaate, että en osta uutta vartalovoidetta tai kuortintaa tai mitään, ennen kuin vanha on käytetty loppuun. Organic Shopin tuotteet on edullisia. Kuorinta ja vartalovoide olivat reilun 5 eur / kpl ja ne ovat tosi riittoisia. Olen käyttänyt aiemminkin niitä. Ja todella todella hyviä hintaansa nähden. 


Kaikista paras käsirasva on Weledan Skin Food (pahan hajuinen kyllä). Sitä menin ostamaan, mutta otin sen sijaan Weledan paremman tuoksuisen käsirasvan :)


Bohon meikkivoide (luonnollinen versio Blasco tyylisestä meikkivoiteesta) oli niin ikään meikkipussista loppu, joten uusi lähti mukaan. Hinta alle 15 eur, eli todella edullinen hinta/laatusuhde tässäkin. 


Sofinahissa käytiin moikkaamassa ihanaa Annikaa, ja ostin nämä rannekorut sieltä. Mun korujen käyttö (rannekorut) on tosi olematonta, työn takia on oikeastaan vain aktiivisuusranneke aina kädessä. Nää on mukavat ja kauniit. Hyvä päivä. Lepoa omista treeneistä tänään. Kävelyä, tunti pilatesta ja tunti venyttelyä. Huomenna on taas virtaa mennä kovempaa! Käsi jo hamuilee kirjaa, nyt kone kiinni ja kauniita unia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti