Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.7.2017

Kesäinen kuulatreeni ulkona

Kesätreeni kahvakuulan kanssa

Tälle päivälle on taas luvattu ihanaa säätä, joten mikset treenaisi ulkona tänään? 

Tee jokaista liikettä minuutti tai esimerkiksi 20 toistoa. Voit vaihdella välillä tempoa tekemällä minuutin sisällä esim pari 10 tai 15 sek settiä niin nopeasti kuin pystyt. Tee neljä kierrosta. Kuvien alla on hieman lisää vinkkejä ja variaatioita liikkeisiin. 

1. Sumokyykky
2. Etuheilautus heitolla
3. Punnerrus käsi kuulan päällä (joka toinen kierros oikean käden alla..)
4. Yhden jalan maastaveto (30 sek per jalka)
5. OjentajapunnerrusSumokyykkxä voit varioida esim. pitämäällä toisen jalan kantaa ylhäällä. Paina vasen kanta tiukasti maahan ja varpusta oikealla jalalla. Näin vasen pakara pääsee enemmän töihin! Voit kyykätä myös molemmat kannat ylhäällä, varpustaen. 


Etuheilautuksen voit tehdä normi tyyliin. Tai tuo kädet ylös asti kohti taivasta. Oma lemppari etuheilautukseni on koittaa heittää kuula niin ylös kuin mahdollista. 


Punnerrukseen saat lisää tehoa kun pidät kuulaa toisen käden alla. Liikelaajuus suurenee. Kun teet punnerrukset jalat suorana, pääsee core myös töihin paljon tehokkaammin! Kokeile vielä nostaa toinen jalka irti maasta. Punnerrukseen voit yhdistää myös vuorikiipeilijän. Esim. kaksi punnerrusta, 4 vuorikiipeilijää askeltaen tai juosten.


Yhden jalan maastavetoa voit varioida ottamalla siihen kyykyn mukaan. Tee maastaveto, suorista vartalo ja kyykkää nyt samalla jalalla yhden jalan kyykky. Tee joka toinen maastavetona ja joka toinen kyykkynä.


Ojentajapunnerruksen voit tehdä yhdellä jalalla seisten. Kun seisot vielä epätasaisella alustalla yhdellä jalalla, saat tasapainotreeniä ja corea hommiin paremmin!

3 kommenttia:

 1. Kiitos treeniohjeista! Tuli tehtyä tämä jumppa tänään, tosin ihan sisätiloissa. Hiki tuli, vaikka tein ihan perusliikkeet ilman variaatioita :). T. Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kiva kuulla! Hyvä sinä! Mukavaa torstaita sinne :)

   Poista
  2. Kiitos samoin sinulle! T. Maarit

   Poista