Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.7.2017

Lomatunnelmissa


Loma on kyllä ihanaa aikaa. Saa nukkua niin pitkään kuin haluaa, ei tarvita kelloa herättämään. Reissun jälkeen aika meni hyvin pyykkiä pestessä ja supersuursiivosin kodin. Käytännön asioita on ehtinyt hoitaa hyvin ja golffaamaankin oon päässyt. 

Viikko sitten maanantaina olin heti Pro:n yksityisopastuksessa Pickalassa ja sen jälkeen jäin harjoittelemaan vielä rangelle. Tiistaina piti keksiä sadepäivänä muuta tekemistä, ja päivä menikin siivouksen puolelle. Hyvä että on myös huonoja ilmoija niin tulee hoidettua hoidettua asioita ja tehtyä niitä juttuja mitä ei aurinkoisella ilmalla raaski tehdä. Keskiviikkona kierrettiin Maisan kanssa Pickalan Park ja kävelyä tuli tuntikaupalla. 

Tykkään tästä aivan älyttömästi ja voin ymmärtää miten ihmiset lajiin ovat hurahtaneet täysin. Haastetta riittää ja sen takia tekee mieli harjoitella koko ajan. Siihen suorastaan koukuttuu kun tulee hyviä lyöntejä ja joku väylä menee oikein hyvin. Välillä saa sitten mielessään kiroilla kun lyönti katoaa täysin.. Tosin olen päättänyt ottaa tän lajin todella rennosti, enkä menettää hermojani jos peli ei kulje. Vai palaako se pinna vasta sitten myöhemmin kun on kehittynyt pelaajana ensin..? No, mun tapauksessa uskon että tempperamenttini on vuosien mittaan tasoittunut kun elämä on niin sanotusti tehnyt käänteissään minusta nöyremmän ihmisen. Nöyryyttä tässä lajissa kyllä tarvitaan. 

Ja tietysti golfissa saa raitista ilmaa ja liikuntaa. Viikko sitten nähtiin kentällä myös kettu ja leikilläni sanoin, että toivottavasti en siihen osu. Pallo putosi ketusta parin metrin päähän, joten ei ihan osunut. Huh. Golfkentällä on jotenkin turvallisempaa törmätä kettuun kuin pimeässä metsässä yksin aamulenkillä.. 
Perjantaina pelattiin Riepun kanssa Master Golfissa. Oli taas upea keli ja niin kivaa tää kyllä on! Kentältä ajoin suoraan Poriin jazzeille ja oli ihana Porissa nähdä ystäviä. Lauantaina kuunneltiin luodolla artisteja ja perjantaina ihan hengailua vaan. Olisin halunnut perjantainakin konserttiin, mutta olisipa tullut kallis lippu jos olisi yhden bändin ehtinyt katsomaan siellä.. Treeneistä onkin sitten ollut lepoa. Lomalla en oo tehnyt kuin yhden lihaskuntotreenin, sekin oli kotona meidän Turun turnausreissun jälkeen. On ihana antaa kehon levätä sellaisista treeneistä. Syksystä tulee taas pitkä ja tunteja on, joten on hyvä antaa kehon levätä. Tämä viikko menee myös muissa merkeissä kuin treenaten, tai katsotaan jos innostun tekemään kotitreenin. Oon kävellyt, venytellyt ja pelannut golfia. Roomassa tuli tietysti kävelyä paljon myös. 


Syömisten kanssa oon ottanut todella rennosti. Tosiaan reissussa söin pelkkää pastaa, risottoa, pizzaa ja jäätelöä. Kerran vain salaatin koko aikana. Nauratti tänään, että mulla on jäänyt "roomalainen ruokavalio" päälle. Mehuja oon tehnyt ja terveelliset aamupalat olen syönyt, mutta muuten syöminen on ollut kai aika rentoa. Arkisin syön enemmän mutta terveellisemmin.. Ei tällainen huoleton lomasyöminen välillä hommaa kaada, kunhan ei ala ihan holtittomasti syömään. Sitten on kyllä loman jälkeen hommaa jos muutaman viikon tankkaa kaikenlaista, syömisistä juomisiin. Mutta tottapuhuen ruuanlaitostakin on ihana pitää taukoa, sillä arkisin tuntuu että olen kokkaamassa jatkuvasti kun teen kaiken itse eikä me syödä ulkona kotona koskaan. Tänään laitoin kyllä ruokaa pariinkiin otteeseen, lapselle ja kaverilleen sushibowlit ja se on kyllä helppo ja nopea ruoka. Ja hyvä. Vähitellen arkea kohti, vaikka lomaa vielä on..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti