Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.8.2011

Kadonneen vartalon metsästys

Kesäloma on ohi ja tänään oli paluu arkeen. Työt alkoivat ja oli mahtava mennä töihin iloisena ja levänneenä. Eilen tulin Milanosta ja illalla oli pakko päästä heti lenkille. Hyvässä seurassa reilut 10km vierähti huomaamatta ja oli hyvä mieli kun pääsi taas liikkumaan. Myönnän, lomalla liikuin reippaasti ensimmäisen viikon.. 3 seuraavan viikon saldo oli suunnilleen 2 liikuntasuoritusta / viikko... Ja se on minulle vähän. Keskityin enemmän syömisestä nauttimiseen ja vaaka näyttikin sitten karun totuuden: 3 kiloa lisää loman aikana. Aiempina vuosina olisin masentunut, nyt vain nauratti. Annoin itselleni luvan herkutella lomalla ja päätin ostaa vain isomman mekon, juuri niin kuin "Eat, Pray & Love" leffassa Julia Robertskin osti vain suuremmat farkut. 


 


Mekko taitaa kuitenkin näyttää kivemmalta kun karistan nuo kesäkilot, joten nyt alkaa taistelu läskiä vastaan ja tiukka kuri ruokien kanssa. Hyvästi juustot, suklaa, viini ja jäätelöt sekä vaalea leipä. Siirryn taas salaatteihin, rahkaan ja kaurapuuroon... Työmatkat kuljen pyörällä (jos ei sada...) ja urheilen niin paljon taas kuin mahdollista. 


Kuivunut kesäiho kaipasi myös pelastajaa. Lentokoneessa huomasin kuinka rusketukseni suorastaan taas rapisi ja riensin Bottega Verdelle apua hakemaan. Apua löytyi sekä kesäkilo -taisteluun että rusketuksen pelastamiseen.


Kuvassa Anticell+ selluliitti vartaloöljy ja Anticell+ tasoittava ja kuoriva suihkugeeli 
 Suihkugeeliä hierotaan kostealle iholle ja annetaan vaikuttaa hetki jonka jälkeen huuhdellaan. Se sisältää kofeiinia, manteli- , kesäkynteli- ja kiinankaneliöljyä sekä leväuutetta. Selluliitti vartaloöljyä levitetään ongelma-alueille pyörivin liikkein suihkun jälkeen päivittäin. Se sisältää eteerisiä kasvisöljyjä sekä kaneli- ja teepensasuutettta. Molemmat pääsivät testiin heti iltapäivällä ja ihania olivat.


Kookos shampoo/suihkugeeli sekä vartalovoide
 Kookos -sarjan tuotteet tuoksuvat taivaalliselle ja sopivat myös herkälle iholle. Niillä iho pehmenee mukavasti. 

4 kommenttia:

 1. Itse kullakin on muutama ylimääräinen kilo kesälomien aikana kertynyt ja niistä olis ilo päästä eroon! Voisitkohan sä laittaa vähän ruokapäiväkirjan tyyppistä tietoa siitä, mitä syöt sun projektin aikana?:) Saisi vähän osviittaa omaankin tekemiseen!

  VastaaPoista
 2. Ciao! Tunnustusta sulle: http://hello2helene.blogspot.com/2011/08/tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Ruokapäiväkirjaa lupaan laittaa. Luit ajatukseni, tarkoitus onkin tästä eteenpäin hieman valottaa omaa syömistä ja liikkumista.

  VastaaPoista
 4. Ciao Bella! Kiitos kaunis, Helene, ihanasta tunnustuksesta :) Ja lenkille mennään kyllä, absolutely!

  VastaaPoista