Sports Lady®
23.8.2011
Pinaattia ja papuja
Minulla oli eilen ilo ja kunnia istua valmiiseen illallispöytään, jossa lohen lisukkeena oli tarjolla papuja ja pinaattia. Ai miten hyvää! Täytyy sanoa, että eilinen oli aika luxus päivä. Pääsin nimittäin ensimmäistä kertaa myös tanssitunnille kesätauon jälkeen. Ihanaa ihanaa!
Ja pakkohan tätä herkkua oli tänään itsekin kokata. Helppoa ja nopeaa.
Tee näin:
Hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy pannussa ja lisää sinne valkosipuli. Sitten lisää tuoreita (tai pakastettuja) papuja sekä tuoretta pinaattia. Tässä ruokaa on valmistumassa yhdelle, joten laitoin reilut 100g papuja ja n. 50g pinaattia. Kuumentele hetki ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla ja mausta suolalla. Njam njam!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti