Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.8.2011

Viikon lukijatreenitarina

Taannoin julistin blogissani uuden arvonnan ja tulen nyt julkaisemaan näitä teidän juttujanne niiden saapumisjärjestyksessä. Ensimmäinen tarina tulee tässä! 
"Olen jossain määrin liikkunut koko ikäni, mutta varsinainen treenikärpänen puraisi, kun aloitin yliopisto-opinnot. Yliopistoliikunnan kautta pääsin ihanille ryhmäliikuntatunneille, joista alkuun suosikkejani olivat erilaiset koreografiset aerobicit. Vuosien saatossa tuntivalikoimani laajeni, aloin käydä myös intervallitunneilla, step-tunneilla ja bodypumpissa. Myös mielenkiintoni terveyttä ja ravintoa kohtaan kasvoi, osittain opintojeni kautta (opiskelen lääkiksessä, joten ala on tätäkin kautta itseäni lähellä) ja osittain siksi, että huomasin treenitulosteni paranevan, kun kiinnitän huomiota ravitsemukseen ja treenin vaihtelevuuteen. 


Oikeastaan vasta viime aikoina olen tajunnut peruskestävyysharjoittelun merkityksen ja sen, ettei aina voi treenata täysillä. Nykyisin käyn edelleen muutaman kerran viikossa rakastamillani intervallitunneilla, mutta teen lisäksi myös bodypumpia, rauhallisia hyvin matalan sykkeen palauttavia lenkkejä ja pidän vapaapäiviä. Matalan sykkeen lenkkeilyn kautta olen löytänyt myös rakkauden juoksemiseen, jota olen aina vihannut! Nykysin mikään ei ole niin puhdistavaa kuin kaivaa sykemittari esiin ja tehdä pitkä lenkki 130 sykkeellä. :) urheilu on ehdoton osa elämääni ja vie valtaosan vapaa-ajastani. Kiinnostusta olisi personal trainerin hankintaan, sillä se varmasti auttaisi kehittymään ja löytämään itsestään ja treenistään uusia ulottuvuuksia."


Laittakaa siis tarinoitanne tulemaan niin osallistutte arvontaan joka suoritetaan marraskuussa! 


Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti