Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.5.2015

Äitienpäivä

Äitienpäivä. Sen pitäisi olla ihana päiväetenkin kun on itsekin äiti. Mulle se on viime vuosina ollut vähän muuta kuin juhlapäivä. Tämä on kolmas äitienpäivä ilman omaa äitiä. Äiti oli minulle tärkein ja rakkain ihminen (ja tietysti oma lapsi on). Juhlafiilis ei ole ollut korkeallavaikka toki ollaan sitä lapsen kanssa aina vähän juhlistettukin ja olen saanut ihania itsetehtyjä lahjoja ja on tottakai ollut ihanaa. Aika paljon äitienpäivä ja sitä edeltävä viikko on mennyt oman äidinMammanmuistelemiseen ja pahin tuska alkaa vuosi vuodelta helpottamaan. Mutta ei se siltikään ole helpottanut, ehkä vähäsen. Tänä vuonna halusin kuitenkin juhlistaa äitienpäivääkun olo alkaa edes vähän helpottamaan ja pystyn nauttimaan päivästä ja surun lisäksi myös keskittämään äitienpäivänä ajatukset omaan äitiyteen ja sen juhlimiseen. Niin äitikin varmaan haluaisi että teen.

Äitinä oleminen on parasta mitä mulle on ikinä tapahtunut. Silloin reilu 8 vuotta sitten kun sain pienen käärön syliini elämä muuttui. Lapsi on opettanut niin valtavasti. Lapsen myötä turha itsekkyys on karissut pois ja lapsilta voi oppia aivan hirveästi asioita. En tiedä mitään ihanampaa kuin viettää yhdessä aikaa ja tehdä kaikenlaisia juttuja. Me harrastetaan yhdessä tosi paljon. Käydään laskettelemassaluistelemassalenkilläuimassaseinäkiipeilemässäpyöräilemässä ja reissataan yhdessä. On tehty näitä aivan pienestä pitäen! Ja yhteistä aikaa tulee vietettyä myös hänen harrastuksissaankun liikkuvainen nuorimies harrastaa uimahyppyä ja fudista. Jalkapallostakin olen oppinut valtavasti (voi olla että jälkikasvu on erimieltä tämän päivän äidit/pojat fudismatsista treenien yhteydessä)ja on kisoja ja turnauksia missä käydään vähän väliä! Tai sitten on ihanaa tottakai vain olla. Lukea kirjaa tai makailla sängyllä ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Pelata korttia ja leikkiä yöpuvut päällä viikonloppuisin pitkään. Meillä on lapsen kanssa valtavan läheiset välit ja voidaan puhua kaikesta. Yrittäjyyden hyvä puoli on seettä olen voinut suunnitella aikatauluni täysin sen mukaan mitä lapsen tarpeet edellyttävät. Ja tällaista työtä tehden saan myös enemmän aikaa viettää lapseni kanssa. Äitinä olen sitä mieltäettä lapsia pitäisi enemmän kuunnella ja arvostaaJa aikuisten pitäisi enemmän keskustella lasten kanssaHeillä on valtavasti hyviä ja viisaita ajatuksia! 

Eniten näin äitienpäivänä toivonettä olisin yhtä hyvä äiti hänelle kuin oma äitini oli minulle. Rakastavailoinenhauskarehellinenviisas ja kultainen äitijolle aina voi puhua kaikesta ja keneen aina voi luottaa ja joka aina auttoi kaikkia.

Äitienpäivälahjaksi tänä vuonna sain hienot itse tehdyt kortitjotka lapsi oli koulussa ja iltapäiväkerhossa askarrellut. Niissä oli kaunis itse keksitty runo ja ihanasti kirjoitettuja oivalluksia minusta äitinä <3 Mutta paras lahja on kuitenkin itse äitiyden lahja!

Onnea ja ihanaa päivää kaikille äideille ja isoäideille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti