Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.5.2015

Helatorstaita


Vapaapäivä ja mä heräsin viideltä. Heh aika tyypillistä! Kun saisi nukkua niin herää kukonlaulun aikaan! Onneksi sain vielä nukuttua pari tuntia. Aamulla kävin tekemässä joen rannassa puolen tunnin HIIT treenin. Minuutti kävelyä ja 15 sek juoksua niin lujaa kuin kintuista lähtee. 20 kierrosta. 


Eilisen jalkatreenin taas kävin tekemässä Myllypuron Liikuntamyllyssä. Siellä on hyvät systeemit, kuten Maunulan liikuntahallissa myös. Kisis ei kaupungin paikoista ole ihan yhtä monipuolinen. Oon siirtynyt vallan kaupungin liikuntapaikkoihin nykyään. Syystä, että ne on edullisia ja toiseksi ne on tosi monipuolisia paikkoja! Eilenkin jäähdyttelyt treenin jälkeen tein hölkkäämällä juoksuradalla, sen sijaan että olisin hinkannut juoksumatolla :) Jalkatreenin tein oman kehon painolla. Erilaisia kyykkyjä,  hyödyntäen penkkejä ja lisäpainoja. Ja hyppynarua oli myös mukana treenissä! Se oli pitkään pannassa. Thainyrkkeilyssä lämmiteltiin usein hyppynarun kanssa ja siitä on jotenkin jäänyt pienet "traumat",  kun sitä hyppelyä kesti ja pitkään kerralla. Mutta järjettömän tehokasta ja taas maistui hyppelyt.

Loppuviikon oon vapaalla ja omat treenit pystyn tekemään kotona niin, että treeniaika ei ole lapselta pois :) Ja ehkä tulee jotain kivoja ruokapostauksia, kun on aikaa taas kuvata annoksia. No, tältä päivältä treenit on tehty ja voi keskittyä kaikkeen muuhun. Saadaan Birgitta meille kylään tänään tänne "maalle" ja ohjelmassa ihan relaa ja ulkoilua.

Mutta vielä tuon herkullisen smoothien resepti teille:

Helatorstain Trooppinen Smoothie

Banaani
Kourallinen jäisiä mangokuutioita
Kourallinen baby pinaattia
Kookosvettä
Chia jauhoa

Blendaa ainekset ja nauti! Voit käyttää myös tuoretta mangoa, mutta lisää silloin muutama jääpala joukkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti