Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.5.2015

Pitkää ikää, kauneutta ja kestävyyttä aamiaisesta


Goji-marjan tiedetään tuovan pitkää ikää, kauneutta, vahvuutta ja kestävyyttä.  Mutta väitän, että terveellinen aamiainenkin tuo sitä! Ja ainakin hyvän startin päivään! Tänään aamiaisena mulla oli jugurtin kanssa goji-mysliä. Ostin viime viikolla Ekolosta paria uutta mysliä, ja on kyllä hyviä molemmat. Kaupan tavallisia myslejä en oo ostanut enää pitkään aikaan, niissä on valtavasti lisättyä sokeria. Viime viikon postauksissa on kuvia kranola luxus -myslistä, jota mulla oli aamupaloissa. Tää on hieman kranolaa kevyempi vaihtoehto.


Virkistävä aamusmoothie/mehu

1/2 appelsiinin mehu
Ananaspurkin mehu ja muutama pala ananasta
4 jääpalaa
1 rkl kookosvesijauhetta
Alle desi vettä
Kourallinen baby pinaattia


Viikko menee taas mukavasti töitä tehden ja viime viikkoina oon käynyt myös MP Studioilla observoimassa. Myös tänään ja huomenna on tarkoitus observoida oman työpäivän lomassa. Tänään mulla on myös Marja Putkiston kanssa loppuhaastattelu Skypessä. On tää Method Putkisto ja MP Pilates ohjaajaksi opiskelu ollut aika matka ja kestänyt pitkään.. Kohta alkaa työt sen osalta olla loppusuoralla. Kaikkea kirjallista materiaalia myöden.. Huh huh! Enpä ois aavistanut mihin lähdin kun tää alkoi!

Ja viikonloppuna onkin sitten luvassa mukavia juoksutapahtumia. Lauantaina juostaan lapsen kanssa Kumpula -juoksu (startti on klo 12 ja kaikki mukaan!) ja vedän siellä myös juoksijoille alkulämpät. Sunnuntaina oon mukana Naisten Kympillä :) Tuossa alemmassa kuvassa ollaan maaliviivalla historian ensimmäisessä Kumpulajuoksussa. Tänä vuonna ei onneksi tarvitse lykätä enää fillaria :-D


Hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti