Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.5.2015

Treenivinkki ja viikon kuulumiset


Viikko lähti reippaasti käyntiin. Kahvakuula- ja Pilates tunteja, asiakkaiden kotitreenejä ja saliohjauksia sekä tapaamisiaja toimistotöihinkin oli pakko alkaa vihdoin tänään vaikka aurinko niin hienosti paistoi. Omien treenien osalta oon käynyt kävelyllä, tehnyt lihashuoltoa ja tiistaina vedin jalkatreenin. Itse asiassa siinä "jalkatreenissä" sai kyytiä koko kroppa. Tätä postaustakin oon kirjoittanut maanantaista asti. Töitä on ollut tosi paljon ja bloggaaminen on vähän kärsinyt. 

Omat treenitkin on menneet kevennetyllä moodilla. Silloin kun töitä tai stressiä on paljon on turha ottaa kroppaan enää stressiä stressin päälle. Stressiä tuottaa ehkä Method Putkisto opintojen loppusuora: Mulla on opiskelumateriaalia hieman vielä täyttämättä ja kansio pitäisi saada valmiiksi parin viikon sisällä! Ja ottaa ne "jälkeen kuvat" joita moni teistä on odotellut ja kysellyt! Ennen/jälkeen kuvia Method Putkisto opiskelun ajalta oman kropan asennoista ja parantumisesta on siis tulossa pakostikin parin viikon sisällä! 

Parin viikon sisällä pitäisi saada myös erään projektin ja hankkeen ensimmäinen vaihe päätökseen. Siitä tekisi mieli jo kertoa enemmänkinmutta kerronpa sitten jos ja kun siihen on aihetta. Minua pyydettiin mukaan enemmän kuin mielenkiintoiseen kuvioon! Olin varautunutettä kesäkuun kaksi ekaa viikkoa menee letkeästi kun työt piti olla jo vähenemään päin mutta päinvastaiselta onneksi näyttää. Ja sitten kaiken tämän lisäksi omassa elämässä on tapahtunut ja tapahtuu kaikkea niin mukavaaettä paletti on ollut tosissaan sekaisin koko viikon :) Elämää ei yksinkertaisesti voi ennustaa. Se tuo eteen yllättäviä ja hienoja asioita! 

No nämä kaksi deadlinea siis päättyvät kesäkuun puolivälissä ja silloin nousen myös koneeseenVarasin itselleni lomareissunViikko yksin lämpimässäVain minä ja altaat ja meri ja kirjat. Huomenna rakkaan ystävän väitöstilaisuuteen ja lauantaina ekaluokkalaisen todistusten jako! Elämää on myös "fitness kuplan" ulkopuolella <3


No sitten tää nopea ja helppo (ja erittäin raskas treeni) vaikka mökillä tai reissussa tehtäväksi:

Laita ajastin ottamaan aikaa. Voit aloittaa viidestä minuutista ja seuraavalla viikolla pidentää aikaa minuutilla tai kahdella. Valitse neljä liikettä. Tässä muutama esimerkkiliike:

1. Hyppynarulla 100-200 hyppyä oman kunnon mukaan
2. Askelkyykkykävely 20-30 askelta
3. Askellus penkille 15 krt/jalka eli yhteensä 30
4. Sumokyykky 15-20

Tee näitä niin kauan kunnes asettamasi aika loppuu. Huilaa hetki ja tee toinen samanlainen setti.

Yläkropalle saat kyytiä näissä liikkeissä:

1. Burpee 10-15
2. Punnerrus 15 (tai nii monta kuin menee suorin jaloin)
3. Sumokyykky hypyllä (kosketa sormenpäillä lattiaa ja ojenna kädet kohti kattoa kun ponnistat ylös)
4. Kyykky ja pystypunnerrus 8-12 kg kahvakuulan kanssa 15-20

Voit tehdä 2-4 sarjaa (5-8 minuuttia liikkeitä putkeen). Sarjojen välissä pidä 1-3 min palautus oman kunnon mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti