Sports Lady®

Sports Lady®

4.5.2015

Yoogaia testissa ja ilmaiskoodi teille

Postaus on toteutettu yhteistyössä Blogiringin ja Yoogaian kanssa. Sain tunnukset palveluun kuukaudeksija lauantaina kävin tutustumassa ekaa kertaa palveluun kun lapsi hilppaisi naapuriin leikkimään. Kurkkasin ensin ihan mielenkiinnosta millaista tarjontaa oli kahvakuulasta. Sen jälkeen kaivoin esiin 15 minuutin meditaatioharjoituksen. Selasin palvelua lisää ja löysin Minkkisen Eevin luentosarjat ja aloin katsoa ensimmäisen luentosarjan ekaa osaa. Näihin pitää palata. Samoin meditaatioon. Löytyy myös montaa erilaista joogaa ja Pilatesta, erilaista kehonhuoltoa, coretreeniä, toiminnallista treeniä. Vaikka mitä. Valmennusta myös mielelle. Pilatestasyvävenyttelyä ja kahvakuulaa vedän itsemutta jooga ja meditaatio sekä mielen valmennus tulevat varmasti olemaan käytössä lähiviikkoina.


No sitten hetken selattuani löysin mua läheltä liippaavan "Aitoa energiaa" tunnin. Treenissä on yhdistetty joogaa, Pilatesta ja oman kehon painolla tehtäviä harjoituksia. Lopussa oli rentoutus. Tähän jaksoin nyt keskittyä ja tykkäsin kovasti ja treeni oli sopivan rauhallinen lauantai-iltaan. Itse treenaan muutenkin oman kehon painolla, teen Pilatesta ja sen lisäksi juoksen ja kahvakuulailenmutta joogaamisesta on jo aikaa. Lempeä harjoitus teki hyvää vapun juhlinnan jälkeen. Ja se oli samalla muistutus itselleettä saa ja pitää olla hyväksyvä ja armollinen omaa kehoa kohtaan. Tätä jaksan ehkä painottaa omille treenattavillemutta suutarin lapsellahan ei ole kenkiäJa oli kiva olla itse ohjattavana. Ja kävin tekemässä toisen vastaavan treenin sunnuntaina vielä aamupäivällä! Pitää testata vielä livetreenejä, siinä kun laittaa kameran päälle on harjoitus interaktiivinen. Ohjaaja voi korjata sinuakun hän näkee sinut omalta koneeltaan. Niitäkin löytyy moneen kellonaikaan ja voit valita juuri sinulle parhaan ajankohdanTai sitten voit valita jo tallennetun treenin! 


2 viikon ilmainen kokeilujakso sinulle

Ja sitten myös koodia teille! Jos Yoogaia ei ole entuudestaan tuttuniin pääset nyt kokeilemaan sitä veloituksetta kahden viikon ajanKoodilla SPORTSLADY2015 sinulla on käytettävissäsi palvelun kaikki hienoudetja kannattaa ehdottomasti ottaa koodi talteenNiitä on rajoitettu määrä ja tämä on voimassa toukokuun loppuunSinun tulee ensin rekisteröityä ja sitten syöttää koodi!
yhteistyössä Yoogaia ja Blogirinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti