Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.5.2015

KehonhuoltoaEilen mulla oli oman kehon huoltopäivä :) Aamulla kävin kävelyllä ja iltapäivällä rullailin ja syvävenyttelin yhteensä tunnin verran ja siihen saunaa ja höyrysaunaa päälle. Mäkelänrinteen uimahallin salilla kun katsomon puolella on vielä melkoisen lämmin, niin lihaksetkin tykkää! Tänään on ollut ihan lepopäivä, omista treeneistä ;) Muuten on kyllä taas menty ympäri kaupunkia asiakkailla.

On tärkeää antaa kehon levätä ja palautua kunnolla. Moni innostuu kuntoilusta eikä malttaisi millään pitää lepopäivää. Ei se itsellekään helppoa ole, mutta aina se vaan kannattaa. Jos työ on rankkaa ja vie voimia, siihen päälle vielä kuntoilua paljon ja liian vähän unta.. On soppa jossain vaiheessa valmis. Mä olen tajunnut kehonhuollon merkityksen vasta hiljattain. Haluan sillä ehkäistä erilaisten loukkaantumisten syntymistä ja parantaa omaa oloani. Liian usein ajatellaan, että venyttelystä ei ole mitään hyötyä, mutta oikeasti se parantaa oloa ja ehkäisee kehon virheasentojen syntymisen. Jos vain vuodesta toiseen treenaat tai vaikka vain teet istumatyötä, lyhentyvät lihakset suhteessa luihin ja vetävät kehoa pois sen optimaalisesta asennosta. Ja rullailu ja syvävenyttely myös auttavat selluliitista eroon pääsemistä ja sen ehkäisyä! Mikset ottaisi päivittäiseen rutiiniin muutamia venytyksiä ja vaikka 10 minuuttia rullailua?

Ja hei olethan muistanut ottaa täältä parin viikon ilmaisen Yoogaia setin ilmaiskoodin? Se toimii toukokuun loppuun saakka! 

Entäpä joko olet käynyt äänestämässä kesän kuuminta blogia! Sports Lady logo löytyy klikkaamalla Lifestyle kategoriaa ja sieltä tuttu logo kehiin ja äänestä! Olen huippuiloinen jokaisesta äänestänne <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti