Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.7.2015

Keskiviikon aamutreeni ja aamupala


Huomenta! Ollaan tänään lähdössä mökille ja eilinen meni aika lailla pakkaillessa. Viime päivät on menneet myös Hesa Cupissa. Maanantaina kuitenkin pääsin käymään salilla. Tänään piti mennä aamulenkille, mutta herättiin samaan aikaan lapsen kanssa joten aamulenkki vaihtui kotitreeniksi olohuoneen matolla. Lapsi kyllä on jo niin iso, että olisi voinut lenkin ajan olla kotonakin, mutta se olisi hänelle tylsää. Joten näin tänään :) Treeniä oman kehon painolla. Erilaisia kyykkyjä, sukelluspunnerruksia, keskivartaloliikkeitä, tasapainoliikkeitä, jotain vähän Pilateksesta ja pallon kanssa erilaisia vatsoja.

Kotona treenaan myös useita asiakkaitani ja täältä voit lukea ihanan ja upean treenattavaniSusannanselviytymistarinan! Hänen kanssaan aloitettiin treenit keväällä ja kunto sen kuin naisella kohenee. Aivan mahtavaa! Haasteena minulla hänen treenaamisessaan oli Susannan murtunut ranneja haluttiin kuitenkin kehittää koko kropalle treenejä. Kuinka myös yläkroppaa saa tehtyäjos kädellä ei voi tehdä työntäviä liikkeitä ollenkaan ja vetoliikkeetkään eivät onnistuneetJa kuinka treenit voi sovittaa kiireisen yrittäjän arkeen menemättä salille? Käykää lukemassa! Toivoa on aina vaikka paikat hajoaaja tässä on valtavan hieno esimerkki siitäettä silloin ei kannata lyödä hommaa läskiksi - päin vastoin! Ja aika löytyy aina kun vain keksitään sopivat keinot!


No sitten takaisin tänne aamutouhuihin! Aamupalaksi treenin jälkeen sitruunavettä, luomukahvia mantelimaidolla ja mun lemppari tuorepuuroa. Sen resepti ei hetkeen ole täällä ollutkaan, laitetaan siis jakoon :)


Chia pudding/overnight oats

1 dl (gluteenittomia) kaurahiutaleita
1 rkl chia-siemeniä
2 dl mantelimaitoa
10g (noin puoli mitallista) Solgarin Whey to Go vanilja protskua
Himalajan ruususuolaa
Mulpereita

Laita jääkaappiin edellisenä iltana kaurahiutaleet, chia ja mantelimaito. Aamulla lisää joukkoon suola ja protsku ja koristele!

Me lähdetään nyt ostamaan pelastusliivit, että päästään illalla soutelemaan. Lapsen edelliset liivit on auttamattoman pienet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti