Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.7.2015

Treenipäivä


Mökkeilyt on mökkeilty ja tultiin lauantaina kotiin. Kolmen päivän mökkireissun aikana tein vain yhden treenin. Kävelyllä ei huvittanut käydä kun hyttyset oli heti kimpussa :)

Kotona on pesty pyykkiä ja eilen käytiin leffassa ja fudistreeneissä. Mun piti mennä salille, mutta jäin kentän laidalle katsomaan treenejä ja jumppasin siinä sitten vähän. Lapsi vaihtoi uuteen joukkueeseen, joten mielellään sitä seuraa treenit. Vanhan joukkueen kanssa pelasivat viisi vuotta ja nyt on niin haikea olo itselläkin. 

Treenitahti on ollut aika verkkaista tässä kolmen viikon aikana. Ja kropalle on hyvä antaa myös lepoa. Mä oon myös ajatellut asian niin, että loma ja kesä on liian lyhyt aika tuhlattavaksi nipottamiseen syömisistä ja juomisista. Jos sitä maistui jätski päivässä eikä huvita hulluna urheilla niin silloin pitää mennä niin. Ei se muuten lomaa ole :-D Tietenkin tiedossa on sitten se, että niitä jätskejä pitää vähän sulatella kesän jälkeen.. Ja tärkeintä on viettää aikaa yhdessä kun siihen kerrankin on mahdollisuus kunnolla!


No tänään sitten pitkästä aikaa kävelyllä. Yhdistetty kävely ja lapsen pyöräilyreissu skeittipuistoon. Kyllä tää hyvää tekee. Iltapäivällä kun sitten lapsi meni isälleen, korjasin tilannetta. Tunnin sali ja sen päälle menin vielä Kumpulaan uimaan. 16 astetta lämmintä, mutta veden lämpötila korkeampi. Aurinko paistoi ja kilsa taittui kivasti. Saa nähdä tiheneekö treenit vai meneekö tää viikko vallan jazzailuksi? Keskiviikkona Poriin! Joka tapauksessa aion tehdä juuri niin kuin hyvältä tuntuuSyksy on taas pian ja kalenteri täynnä töitäSain vielä isot ryhmät ja neljä uutta tuntia viikkoon eli ei ole sitten tekemisen puutetta luvassa! Eli nyt nautitaan kun lomaa vielä kolme viikkoa jäljellä!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti