Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.7.2015

Keskiviikon treenivinkki ja ruokavalio -asiaa


"To be happy you must be your own sunshine"

Tää lause kuvaa aika hyvin mun ajattelutapaa tästä kesästäMua ei ole sade tai kylmät ilmat haitanneet lainkaanTälle päivälle oli luvattu taas sadetta. Aamulla ei satanut kun lähdin liikenteeseen 10 aikaan. Testasin tänään uutta salia mulle, Power Teamia Satakunnankadulla. Kunnon äijäsali. Voimailusali, mahtava meininki. Välineistä ei puuttunut mitään (löytyi myös palloa ja kumpparia ja kahvakuulaa ja kaikkea mitä ikinä nyt omassa treenissä tarvitsenkaan). En viitsinyt salilla kauheasti kuvata, kun ihmisiä oli treenaamassa. Selkeä ja siisti paikka! Tuli vedettyä melko pitkä treeni, suhteellisen kevyt kuitenkin. Ja kun lähdin saliltapaistoi mahtavasti aurinko! Täällä Porissa on tullut nyt tehtyä enemmän pallon kanssa näitä treenejä ja se on loistavaa vaihtelua sekä hyvää treeniä keskivartalolle! 


Keskiviikon liikevinkki

Aseta polvi keskelle palloa ja hae tasapaino käsien avulla. Nosta vapaana oleva jalka vartalon jatkoksi ja pidä tässä asennossa. Nosta jalkaa vielä ylemmäs. Välillä tuo jalkaa sivulle toisen jalan yli, keskelle ja vielä poispäin vartalosta. Edistyneempi tasapainoilija nostaa vastakkaisen käden ylösSitä en suosittele ihan heti tekemäänettei käy hassusti! Täällä oli myös haasteellisempi lattia pallon kanssa tehdä kuin PorihallillaMyös 24/7 salilla oli parkettijoka on paljon liukkaampi.


Päivä kirkastui upeaksi ja illalla lähdin vielä Katinkuruun lenkille. 6 km reipas kävely. Ja lenkin päälle 1/2 km uinti ja 30 min vesijuoksua. Melkoisen reipas päivä. Mutta tästä mä nautin. Ja Maikkalassa on hieno uida, kun allas on puolet Kumpulan allasta pidempi.

Loma on tehnyt tehtävänsä! Oikein odotanettä pääsen vetämään taas tuntejaJa niitä riittää syksylleTuntien määrä on tuplaantunutjoten puuhaa riittääOmia treenattaviakin mulla on ikävä! 
Ruokavalio

Niin ja loppuun vielä mainosta ruokavalio -asiasta. Teen edelleen ravintovalmennuksia ja ruokavalioita myös etänä. Tänäänkin meni yksi ruokavalio, jolla lomakilot karisevat takuuvarmasti. Ruokavalio perustuu puhtaaseen ruokaan, ei lisäravinteisiin tai muuhun kalliiseen. Painoa voi pudottaa edullisesti, nälkää näkemättä ja monipuolista ruokaa syöden. Ruokavalio suunnitellaan sinulle henkilökohtaisesti! Esimerkiksi ruokavaliossa voidaan huomoida, jos sinulla on vaikka kilpirauhasen vajaatoiminta. Ruokavalion hinta on 100 eur ja heinäkuun loppuun asti saat siitä 20% alennuksen kun mainitset tilauksen yhteydessä blogin!

Lisää infoa saat meilaamalla minulle hanna@sportslady.fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti