Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.7.2015

Mökkitreeni


Terveisiä mökiltä! Tultiin tänne keskiviikkona ja on ollut mukavaa. On saunottu ja uitu ja puuhasteltu kaikkea mitä nyt mökillä voi tehdä. Vettä on satanut jonkun verranja veneen on aina saanut tyhjentää ennen kuin on lähtenyt soutelemaan tai kalaan. 

Eilen käveltiin päivä Ähtärin eläinpuistossa! Piti päästä katsomaan kultapandaajoka oli juuri tuotu Frankfurtista sinne. Panda oli tosi söpö ja pienimutta nukkui vain puussa kerällään eikä nähty sen naamaa lainkaan. Muita hienoja eläimiä oli sitten kyllä muuten! Sieltä mentiin Keskiselle ostamaan onget. Nopea täsmäisku kauppaan. Ihmisiä siellä oli vaikka kuinkavarmaan kun on tangomarkkinatkin täällä. Mökillä kaivettiin madot ja viritettiin onget ja oltiin pari tuntia lapsen kanssa kalassa. Mä oon itse selvinnyt tästä kalastushommasta aina jotenkin niinettä joku on antanut ongen käteen missä on matokin koukussa valmiinaja sitten joku muu on sen kalankin irroittaut koukusta ja perannutkin sen. Nyt tehtiin homma alusta loppuun lapsen kanssa ja hyvin se meiltä sujui! Ja vaikka musta oli aluksi huippuällöä kaivaa matoja ja laittaa niitä koukkuun (en tietenkään sanonut sitä lapselle)niin siitä tulikin ihan tosi kivaa! Ja kyllä mökillä kalaan pitää päästäkun on järvikin ihan vieressä! Ja oli iloinen pieni kalamies kyllä sen reissun jälkeen!

Mutta oon mä ehtinyt täällä vähän treenatakin! Eilen tein aamulla treenin, joka meni seuraavasti:

- 15 min juoksua/hölkkää mökkitiellä
- 30 min lihaskuntotreeni pihalla/terassilla/mökissä

Askelkyykkyjä (välillä pysäytin ala-asentoon), romanialaisia maastavetoja, kyykky- ja pystypunnerrus yhdistelmää, punnerruksia niin että toinen käsi on edempänä kuin toinen ja siitä vaihto toisinpäin.. Ojentajadippejä, lankkua.. Mitä nyt keksin :) Aika päämäärätöntä jumppailua, mutta hiki siinä tuli. Lopuksi venyttelyt.


Tänään Duudsonit Parkiin ja sitä ennen ehtisi käydä vetämässä soutulenkin kun täällä muut nukkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti