Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.2.2016

Mehustelua ja ruokavaliojuttuja

Tässä on nyt pari kuukautta päivittäistä mehustamista takana. Mehustamista on tullut mehusteltua paljonkin ja oon tartuttanut mun monen ystävänkin siihen. Vihermehut ovat loistava keino vastustuskyvyn parantamiseen, sairauksien ehkäisyyn ja niistä toipumiseen. Vihermehut nimittäin imeytyvät helposti eikä ruuansulatusprosessi käynnisty, koska mehuissa ei ole kuitua kuin vesiliukoisessa muodossa. Näin ruuansulatukseen käytetty aika jää käytettäväksi muuhun, kuten vaikka vastustuskyvyn parantamiseen. 

Usein juon aamuisin vain vihermehun, etenkin jos on rauhallisempi aamupäivä tiedossa. Varsinaisen aamupalan syön tästä parin tunnin kuluttua tai sitten skippaan sen ja syön lounaan. Kun juo vihermehun aamulla, ei tarvitse ruokaa välttämättä heti. Jos nukkuu 8-9 tuntia ja sen jälkeen juo mehun, ja siitä 2-3 tunnin päästä aamupalan, saa suolisto huilia jopa 12 tuntia. Olokin on keyempi. 

Olo on kevyempi myös silloin, kun ruokavalio on balanssissa. Monella on alkuvuodesta lähtenyt painonpudotus käyntiin hyvin, jossain vaiheessa on saattanut kuitenkin sokerinhimo taas ottaa valtaa. Helmikuu alkaa olla puolivälissä ja kesään on vielä aikaa. Jos alkuvuosi on mennyt harjoitellessa painonpudotusta, nyt on hyvä hetki miettiä ammattilaisen tekemää ruokavaliota. Sen avulla onnistut varmasti. Silloin kannattaa harkita sinulle suunnilteltua ruokavaliota. Syöt 4-6 ateriaa päivässä, puhdasta ruokaa, ruokaa jota muukin perhe voi syödä. Lupaan, että et tule näkemään nälkää ja opit aivan uudenlaisen tavan syödä ja pudottaa painoa. Kitudieetit voi unohtaa ja kiloja karisee varmasti. Kesään mennessä ehtii hyvin pudottaa 15 kiloakin. Eli vielä ei ole liian myöhäistä. Maidoton ja gluteeniton ruokavalio, puhtaista raaka-aineista saa sinut voimaan paremmin. Jos innostuit/kiinnostuit, laita meiliä hanna@sportslady.fi.

Täällä tänään vika työpäivä ennen hiihtolomaa. Huomenna lentoon ja Rovaniemelle ihanien ihmisten luo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti