Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.2.2016

The secret of being happy..Vihdoinkin perjantai :) Ollut aika tiukka viikko ja paljon ohjauksia. Eilen suoraan sanottuna väsytti jo niin paljon, että lepo tulee tarpeeseen. Pariin päivään ei siis treeniä. Palauttelua kaikessa rauhassa. Mietin juuri eilen illalla kun tulin tunteja pitämästä, että kyllä sitä pieni asia voi ihmistä hemmotella. Hyvä kasvovoide ja tuntuu, että jo sellainen hemmottelee ja virkistää. Ja tottakai jos pääsee valmiiseen ruokapöytään.  Se on todella harvinaista herkkua. Kun syö viisi ateriaa päivässä, jotka valmistaa alusta loppuun asti itse, tuntuu välillä että elämä on yhtä kokkaamista. No, valintakysymyksiä nämäkin. Saapahan parempaa ja terveellisempää ruokaa kun tekee itse :)

Tänään mulla olisi vapaapäivä, mutta yksi ohjaus siirtyi auton hajoilun takia tänne. Kuitenkin aamulla sai nukkua. Heräsin seiskalta, jotenkin automaattisesti. Nousin ylös aamutoimille ja peilistä mua kurkkasi niin väsyneen näköinen Hanna, että oli vaan ihan pakko mennä takaisin peiton alle. Nukuin puoli ysiin.. Sitten aamumehua. Kävin tunnin kävelyllä ja kotiin tullessa kävin kaupassa hakemassa itselleni kukkia. Leikkokukat on ihania, enkä oo pitkään aikaan raaskinut niitä ostaa. Mutta niistä vaan tulen niin onnelliseksi. Joskus mulla oli tapana ostaa aina siivouskukkia, mutta se on jotenkin jäänyt. Nyt siis pientä piristystä ja hemmottelua. Sitten suihkuun, ihanat rasvat naamariin, aamupalaa ja sitten olisi luvassa kehonhuoltoa jonka jälkeen pääsen tädin herkkuja nauttimaan. Niin ja lapseton viikonloppu luvassa, eli kaikkea actionia on luvassa viikonlopulle. Niistä lisää pian. 


Muistakaa tekin hemmotella itseänne pitkän työviikon jälkeen. Ei siihen isoja juttuja tarvita. Pienet asiat voivat tehdä tosi onnelliseksi. Ja ystävien ja läheistenkään hemmottelu ei ole kiellettyä, siihenkään ei isoja juttuja tarvita. Ihanaa viikonloppua ja nyt siellä paistaa aurinkokin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti