Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.2.2016

Superhalpoja treenikamojaTultiin eilen takaisin kotiin. Talvilomat on lomailtu ja tänään alkoi jälleen arki. Oli huippu loma, ihanan rakkaan ystävän luona. Ja nyt on levännyt olo ja hyvä mieli. Ja ihanaa on olla kotonakin taas. Käytiin kentältä tullessa ruokakaupassa. Ostin reissusta sen Pilates -renkaan Lidlistä. Hetken mielijohde, päätin kokeilla kun halvalla sai. Ja eilen löysin Tammiston Lidlistä kuntoiluvälineitä ja -vaatteita kun käytiin ruokakaupassa. Ne oli näköjään tänään sinne vasta tulleetkin. En oo ikinä ostanut Lidlistä mitään sporttailuun liittyvää, mutta nyt oli pakko testata. Sitä vaan huomio kiinnittyi tällä viikolla telkkarissa mainoksiin, joissa näin näitä vaatteita ja tajusin ne bongata kaupasta. Kertoo myös paljon jo se, että olen löhönnyt sohvalla ja katsonut telkkaria. Se onkin ollut niin huippua. Hiihtolomalla on kaikkien aktiviteettien lisäksi relattu ja vietetty ihan normaalia kotioleilua hyvässä seurassa. Housut taisi olla kympin, takki 12 euroa ja kahvakuulat vitosen (nää pienet). Pieniä käsipainojakaan ei saa tällä hinnalla ja pieniä painoja käytän silloin, kun treenaan pallon päällä. 
Tänään "aamutreenin" virkaa toimitti kodin aamusiivous. Muuten olenkin loman aikana vain käynyt kävelyllä, tehnyt vähän Pilatesta, venytellyt ja käynyt tietty pari kertaa laskettelemassa. Loppuviikko menee varmaan sunnuntaihin asti samalla linjalla, hyvä olo kropassa kun se on saanut levätä. 

Loistavaa perjantaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Lidlin sporttikamat on huippuja, ostin kans eilen kahvakuulan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä. Pitää pitää silmät auki vastaisuudessa myös :)

   Poista
 2. Mä oon ostanu sieltä useammankin kerran sporttivaatteita ..ihan kelpo tavaraa siihen hintaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä jatkossa tosiaan seurata mitä sieltä löytyy! Vähän huono tosin kun ei pääse sovittamaan, nuo housut olisi voineet olla xs. Mutta ensi kerralla tietää sitten.

   Poista